• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

05.03.2023

18:45

BAULJALA SAM, RAZVOD JE KAO SMRTNI SLUČAJ! Ana Nikolić progovorila o odnosu s Rastom: Danas sam odblokirana!

printscreen/INSIDER

Estrada

BAULJALA SAM, RAZVOD JE KAO SMRTNI SLUČAJ! Ana Nikolić progovorila o odnosu s Rastom: Danas sam odblokirana!

Podeli vest

Ana Nikolić i Stefan Đurić Rasta razveli su se pre pet godina, a iz braka imaju ćerku Taru i iako su povremeno žestoko posvađaju, do pomirenja uvek dođe. Ana je sada progovorila o teškom periodu nakon razvoda, kao i odnosu s Rastom u ovom trenutku.

Pevačica je nakon dužeg vremena, odlučila da otkrije intimne momente, progovori o razvodu sa Stefanom Đurićem i prizna na koji način je uspela da prebrodi neizbrisivu bol.

Foto: Prntscreen Pink TV

Ana Nikolić

U "Premijera Vikend Specijalu", otvorila je dušu i ogolila se u potpunosti.

- Razvod je nešto nalik smrtnom slučaju, a ja sam ga iskusila, sahranila sam oca. Ja sam se udala iz ljubavi, isključivo iz ljubavi. Možda ispada da sam iz te neke ljubavi napravila neke ishitrene poteze. On je jako dobar čovek, njegova porodica je predivna, ja kada ostavim dete kod njih, ja ne razmišljam. Razvod je sa po sebi težak, ko kaže da je to nešto lako, laže. Bilo mi je teško, bauljala sam, bilo mi je loše, teško, verovatno i njemu. Nisam se ja udala da bih se razvela! Ja sam mislila da je to za ceo život, da će to da traje! A onda mi se srušio sneško. I meni i njemu. Mi smo se mnogo smejali, mnogo radovali, taj album koji je sa njim urađen zapravo i zato jeste jedan od najuspešnijih. Bilo kako bilo, znala sam da će biti dobar otac, nikada nisam sumnjala u to - priča pevačica:

Foto: printscreen Twitter

Rasta i Ana uživaju u ljubavi

- Možda je bio i mlad da bude odličan u svim sferama, a pre svega je i umetnik. A to je mnogima dovoljno. Meni je važno da smo u dobrim odnosima, shvatili smo da nije dobro po Taru da ostanemo zajedno i razišli smo se ljudski. Iako nekada menjamo to, evo recimo, danas smo super, danas sam odblokirana - nasmejala se Ana i nastavila:

- Ume i on da bude bezobrazan, e tada ja kažem svašta, ali smo se dogovorili da to više ne radimo. Danas smo super i radimo sve da budemo kako treba. Sjajan je otac, a meni je to oduvek to bilo važno jer sam ja rasla bez oca - izjavila je Nikolićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija