• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer/D. I.

06.03.2023

19:43

POČELA SAM DA KORISTIM KSANAKS! Rada Manojlović priznala da je zbog jednog muškarca pribegla sedativima!

Youtube printscreeen

Estrada

POČELA SAM DA KORISTIM KSANAKS! Rada Manojlović priznala da je zbog jednog muškarca pribegla sedativima!

Podeli vest

Uvek iskrena, ali poprilično udaljena iz medija poslednjih godina, Rada Manojlović sada je obelodanila najstrašnije detalje iz svog života i priznala da je u jednom periodu počela da koristi lek Ksanaks, sedativ za smirenje, i to kada je upoznala jednog muškarca.

Rada je u emisiji "Na terapiji kod Slavice Đukić Dejanović" priznala da je imala strašne nesanice zbog kojih je pribegla lekovima za smirenje.

Foto: Youtube printscreeen

Rada Manojlović

Na pitanje Slavice Đukić Dejanović kako je došlo do toga da počne da koristi Ksanaks, Rada je otvoreno priznala šta je prethodilo ovoj odluci.

- Šta je vama tada značio Ksanaks?- pitala je pevačicu poznati psihijatar: 

- San. Ja nisam mogla da spavam zato što sam ja bila tada u jednoj vezi, a zaljubila sam se u drugoga- iskreno je odgovorila Manojlovićeva koja ipak nije želela da prizna ko je muškarac u kojeg se zaljubila, a ko je osoba s kojom je bila u vezi.

Pevačica je nedavno napravila velike promene u svojoj karijeri najpre prekinuvši dugogodišnju saradnju s menadžerom, a potom je zaposlila sestru Mariju na toj poziciji. Osim ovoga, Rada je najavila i da je veoma blizu da sebi kupi stan.

- Na dobrom sam putu da realizujem kupovinu stana i njegovu lokaciju ću kriti koliko god je to moguće, zarad svog mira. Za početak ću malo da se krijem, tako mi je mnogo zanimljivije. Shvatila sam tokom ove medijske ilegale da sam dosta odmorila dušu i smirila se. I da, neću kupiti stan u Beogradu, makar zasad. Za to što do sada nisam kupila svoj stan neću kriviti nikog drugog, jer prva ja nisam bila neko ko zna s parama. Davala sam 20.000-30.000 evra samo za jedan spot, tako da sam mogla odavno da kupim stan umesto što sam snimila dva-tri spota. Ali dobro, ne žalim se, nekad su se ta ulaganja isplatila, nekad ne. Uglavnom ne možeš da dobiješ ako ne rizikuješ - iskrena je bila Manojlovićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija