• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T. M.

08.03.2023

07:34

VESNI UGRAĐUJU BAJPAS! Zmijančeva mora na operaciju zbog zdravstvenih problema!

Estrada

VESNI UGRAĐUJU BAJPAS! Zmijančeva mora na operaciju zbog zdravstvenih problema!

Podeli vest

Vesna Zmijanac (66) mora hitno na operaciju srca, kako bi joj lekari ugradili bajpas!

Pevačica već duže vreme ima problem sa dotokom krvi u srce, pa je krajem nedelje zakazala intervenciju u jednoj državnoj bolnici u Beogradu.

Foto: Printscreen You Tube

Vesna zakazala operaciju...

- Vesna se u poslednje vreme nije osećala dobro. Imala je česte aritmije, a i pritisak joj je bio visok, išao je i do 250. Zato je zakazala pregled, na kom su doktori ustanovili da mora što pre da ugradi bajpas - započinje priču izvor blizak pevačici.

Vesna je u poslednje vreme imala česte aritmije i visok pritisak. Ustanovljeno je da nema dovoljan dotok krvi u srce- tvrdi izvor Informera

On dodaje da se Zmijančeva uopšte nije uplašila intervencije na srcu, već da se potresla zbog toga što će morati da otkaže nastupe.
- Vesna je lavica, ne preza ona ni od čega, pa ni od operacije, koja je rutinska. Ali teško joj je palo to što mora da zove gazde klubova i saopšti im da u naredna dva meseca neće nastupati. Ona je veliki profesionalac, pa ne želi da razočara publiku, koja željno iščekuje njene tezge. Iako nevoljno, ipak je to učinila - priča naš sagovornik.

Vesna i Indi imaju bajpas

Vesnine koleginice Indi Aradinović i Zorica Marković već imaju ugrađen bajpas.
- Doktori su mi nakon operacije želuca stavili bajpas. Nikada više neću imati zdravlje kao nekada - ispričala je svojevremeno Indi, dok je Zorica otkrila da ima čak tri bajpasa.
- Navikla sam da živim sa tim. Pokušavam da se što manje stresiram, pa zato ne nastupam često. Znam da je rijaliti najveći izvor stresa, ali šta ću kada volim "Zadrugu".

Kada je obavila tehničke stvari, Vesna je otišla u jednu privatnu kliniku, gde je uradila sve potrebne analize pred operaciju.
- Nije želela da čeka rezultate, jer hoće što pre da se operiše. Ipak, porodici je rekla da će hirurški zahvat isključivo uraditi u državnoj bolnici, zato što smatra da su tamo najbolji stručnjaci.

Foto: Printscreen You Tube

Čuvaće se Nikolija i Relja... Vesna Zmijanac
Pevačica je zakazala intervenciju na srcu krajem nedelje u jednoj državnoj bolnici u Beogradu. Otkazala je sve nastupe u naredna dva meseca, jer će se oporavljati na Bukulji

Iako najbližima stalno govori da joj ne treba pomoć, ćerka Nikolija i zet Relja Popović ne odvajaju se od nje.
- Stalno su u kontaktu, Relja ju je čak vodio na sve preglede. Ćerka ju je posavetovala da bi najbolje bilo da posle operacije ode u njen stan u Atini, da se tamo oporavi, ali Vesna ne želi da čuje za to. Rekla je da će nekoliko dana nakon intervencije biti u Beogradu, a da potom odlazi na Bukulju kako bi uživala u čistom vazduhu i prirodi. Relja je preuzeo brigu o njenoj ishrani, pa tako Vesna više neće moći da jede kao što je do sada - slaninu, sarme, domaći hleb... Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane - završava naš izvor.

Slađana Milošević
pobegla iz bolnice

Slađana Milošević je samoinicijativno napustila Urgentni centar u Beogradu. Pevačica je hospitalizovana jer je u lošem zdravstvenom stanju zbog autoimune bolesti Šergenov sindrom, ali je odlučila da pobegne iz bolnice.
- Bila sam šest dana i nisam htela da ostanem više. Lekari su rekli da bi bolje bilo da sam pod njihovim nadzorom, da će mi promeniti terapiju, ali ja nisam želela. Iz bolnice sam izašla bez čarapa i cipela - kaže Slađana.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!
NBA

Saigrač lobira za Gildžus Aleksandera: On je MVP!

Košarkaši Oklahoma siti Tandera poveli su u prvoj rundi plej-ofa protiv Nju Orleans Pelikansa sa 2:0 na krilima fantastične partije Šej Gildžus Aleksandera, kojeg saigrači smatraju ovogodišnjim najboljim igračem lige (MVP).

25.04.2024

09:50

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija