• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Sandra Stojanov

08.03.2023

09:37

SORAJA DOBILA MAJBAH OD 270.000 EVRA ZA 8. MART,  A ONDA SE OGLASILA: Udoban je za bebu i mene!

printscreen

Estrada

SORAJA DOBILA MAJBAH OD 270.000 EVRA ZA 8. MART, A ONDA SE OGLASILA: Udoban je za bebu i mene!

Podeli vest

Soraja Sara Vučelić nedavno se porodila i dobila sina, a na današnji praznik posvećen ženama dobila je luksuzni automobil marke "Majbah" koji vredi 270.000 evra, što je i potvrdila za Informer.

Popularna Soraja retko se oglašava u javnosti, a sada je potvrdila da je dobila skupoceno vozilo od svog partnera tačno u ponoć na Dan žena, što je za Informer najpre ispričao izvor blizak njoj.

Foto: Foto: Privatna arhiva

Nedavno se porodila, a partner je obasipa poklonima i pažnjom... Soraja

- Sara je i dalje sve vreme uz bebu pa njen partner i ona nisu izašli sinoć nigde, ali ju je on pozvao da siđe u dvorište. Kada je izašla napolje, usledio je potpuni šok jer je ispred njihovog doma ugledala ogroman luksuzni Mercededes Benz Maybac S Class. Bila je veoma uzbuđena, čak je i zaplakala zbog ovakve pažnje svog emotivnog partnera- kazao nam je izvor, dok je nekadašnja učesnica "Velikog Brata" samo potvrdila da je dobila vozilo i da je to upravo ono što joj je trebalo jer je reč o porodičnom automobilu. 

Foto: printscreen

Soraja uživa u majčinstvu

- Raznežila sam se jer je reč, pre svega, o divnom gestu. Auto je udaoban za bebu i mene i to je ono što je važno- kratko je izjavila Vučelićeva. 

Inače, Sara je pre nekoliko godina od svog emotivnog partnera dobila i skupoceni blindirani Mercedes koji je, prema pisanjima tada, koštao 360.000 evra. 

Foto: S.S.

Soraja uživa u majčinstvu

Soraja se nedavno porodila u privatnoj klinici u Švajcarskoj u Cirihu, gde je vodila trudnoću i na svet je donela zadravog dečaka kome je dala ime Kan.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 1 godinu

Muskarci koji kupuju sponzorusama takve poklone su sigurno iz sveta kriminala ili samo na takav nacin mogu uz sebe imati plasticarke ako im je debeo novcanik. Jadna je ona i to njeno dete kao i Ane Korac. Za par godina eto njih na sudu !

Aleks

pre 1 godinu

Zanima me, da li je bivšem partneru, ova karikatura od žene, vratila taj blindirani mercedes ? Čitajući ovaj tekst," prosvletih" se saznanjem da je kupovina automobila od 200-300 hilj. evra znak pažnje i lep gest ?!?Ja sve mislila da je lep gest flaša vina, cvet, bombonjera, kad dečko iznenadi i sam spremi klopu...hahahahaah

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija