• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

10.03.2023

17:04

KORONA I JOVANA RASKINULI NAKON 10 GODINA VEZE! Voditeljka ostavila repera, evo šta je razlog!

Printscreen/Instagram

Estrada

KORONA I JOVANA RASKINULI NAKON 10 GODINA VEZE! Voditeljka ostavila repera, evo šta je razlog!

Podeli vest

Voditeljka Jovana Medić i reper Predrag Miljković Korona, stavili su tačku na desetogodišnju vezu još početkom ove godine, a razlog su bila njegova neverstva sa raznim poznatim damama.

Iako su Jovana i Korona važili za skladan par, ispostavilo se da je Miljković ne jednom, nego više puta prevario Medićevu, tvrdi izvor Informera.

 

 

- U januaru je Jovana saznala za Predragova neverstva, preko kojih nikako nije mogla da mu pređe. Bez obzira što su toliko godina bili zajedno, prevara nije nešto što bi oprostila. Pritom, nije u pitanju samo jedna prevara, nego više njih i to uglavnom sa poznatim damama - tvrdi izvor blizak voditeljki za Informer.

 

 

Podsećamo, prošle godine je Korona prilikom gostovanja na jednoj televiziji prokomentarisao njegov odnos sa voditeljkom i izjavio da planira da se ženi ove godine.

- Ne mešamo se mnogo jedan drugome u posao, ja sam važio za prilično ljubomornog muškarca u vezi, možda su to godine. Kada smo mi krenuli da se zabavljamo rešio sam da te stvari stavim po strani, jer je i ona iz istog posla. Za sada to funkcioniše dosta dobro ... Sledeće godine planiram da se ženim, odlučio sam - rekao je reper tada, ali izgleda da će morati da nađe novu mladu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija