• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer

12.03.2023

22:24

KIKINA MAMA PO PRVI PUT JAVNO PROČITALA ĆERKINE PORUKE: Ti si najbolja mama na svetu, učiniću te najponosnijom...

informer.rs

Estrada

KIKINA MAMA PO PRVI PUT JAVNO PROČITALA ĆERKINE PORUKE: Ti si najbolja mama na svetu, učiniću te najponosnijom...

Podeli vest

Nataša Đukić, majka pokojne jutjuberke Kristine Kike Đukić, tokom gostovanja u jednoj emisiji pročitala je poruke koje je dobila od svoje pokojne ćerke.

Sa velikom tugom i bolom u glasu, Nataša je ustupila voditelju da pročita poruku koju je dobila od svoje pokojne ćerke na svoj rođendan.

Foto: Printscreen

Nataša Đukić, majka Kristine Kike Đukić

- Hvala ti što si se naporno trudila i što se trudiš da se svakog dana budim sa osmehom na licu. Hvala ti što si dala veliku podršku mom kanalu i mojim klipovima. Ti si mi najveća podrška, ne zaboravi koliko puta sam ti rekla da ću ti vratiti sve ono što ti radiš za mene. Jednog dana ću te učiniti najponosnijom mamom na svetu. Ostalo ću napisati u poruci. Srećan rođendan kraljice, volim te. Ti si najbolja mama na svetu - glasila je Kikina poruka.

Sa suzama u očima, Nataša je otkrila da je ona često dobijala od svoje ćerke ovakve poruke.

Foto: printscreen

Kristina Kika Đukić

- Te njene emotivne poruke, ima ih i rukom pisane. Uvek mi je ostavljala poruke, uvek se trudila da me razveseli na bilo koji način. Od malih nogu je govorila da ću biti ponosna na nju, ona će za mene da živi uvek. Bez obzira što je tuga ogromna, svaki dan otvorim neki njeni klip i smejem se. Srce mi je ispunjeno kada dobijem i poruke od njenih fanova, pa čak i od roditelja njenih fanova - rekla je Nataša u emisiji "Pretres" na Hajp televiziji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Karma

pre 1 godinu

I onda se predozira i nema više poruka a mama ostane da pati dok je živa ... Koliko ih je skončalo zbog te gluposti je tragično.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija