• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

14.03.2023

15:10

SLUČAJ JE PREDAT ADVOKATU! Snežana Đurišić pokrenula tužbu, javno se oglasila i sve priznala

Printscreen

Estrada

SLUČAJ JE PREDAT ADVOKATU! Snežana Đurišić pokrenula tužbu, javno se oglasila i sve priznala

Podeli vest

Nakon niza skadnala vezanih za uzimanje mita, oglasila se Snežana Đurišić koja je priznala da je ceo slučaj predala advokatu koji pokreće tužbu.

Snežana Đurišić našla se u centru skandala nakon što je navodno tražila novac od svog tamičara, Dušana Vukadinovića, kojem je bila mentor u takmičenju Zvezde Granda.

Snežana je sada odlučila da se oglasi po pitanju aktuelnog dešavanja, kao i da stavi tačku na sve spekulacije koje su se širile proteklih dana. 

Foto: ATA Images, printscreen

Snežana Đurišić, Dušan Vukadinović

- Ovim putem želim da se obratim svima koji se na prljav način bave časnim ljudima! Prijatelji koji me poznaju kažu da spadam u ovu drugu kategoriju. Kako bilo. Želim da vas obavestim da nikakve izjave nisam davala uopšte, a posebno ne ove koje se tiču pravosuđa, odnosno kazni za učinjena dela, kao i izjavu da nisam oodgovorila na telefonske pozive koje su navodno činili. Njih nije bilo. U postupku sam podnošenja tužbe, isključivo radi zadovoljenja, odnosno ustanovljavanja istine, a istan je da nisam ni pomenula, a kamoli tražila bilo kakav novac - rekla je Snežana pa dodala:

Foto: Instagram/printscreen

Snežana Đurišić oglašavanje

- Stavljanje u usta reči koje nisam izgovorila je pre svega laž, kleveta iprljava namera. Zarađuju novac baš oni koji pišu laži koje čitaoci čitaju i komentarišu svako na način koji mu kultura i vaspitanje nalažu. Dakle, ko god me neosnovano i bez dokaza povredi, snosiće odgovornost. Slučaj o kome je reč ovih nedelja je predat advokatu koji će pokrenuti tužbu. To je istina i ništa drugo van toga. Takođe mi je žao malicioznih i zlobnih osoba koji se oglašavaju na društvenim mrežama sa neprimerenim komentarima koji govore isključivo o njima. Toliko zla i mržnje prosto je neshvatljivo, a nameće se i ono jadnostavno pitanje ZAŠTO? Ne mrzim ih, samo mi ih je žao. A vi gospodo koji pišete laži i često ugrožavate bezbednost ljudi, da bi zaradili novac... i vas mi je na neki način žao. Ne znam u koju kategoriju spadaju ljudi koji zarađuju ili bolje rečeno imaju bilo kakvu korist na način ugrožavanja tuđeg života, časti i sreće, pišući laži, a koristeći kao alibi za verovanje u ono što se deislo? Možda vi znate? Prosvetlite me! P.S. ukoliko sud odredi bilo kakvu novčanu kaznu, odreći ću se iste u korist lečenja dece sa posebnim potrebama - napisala je poznata pevačica. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
NikolaKrajinaLondon

pre 1 godinu

Kada netko ‘sve prizna’ onda to samo zanaci da je ucinio/radio/napravio nesto pogresno . Ili ja ne razumjem sta znaci ‘sve je priznala’.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija