• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

17.03.2023

08:25

LUKSUZNA BAJKA U CVEĆU I DRVEĆU! U OVOJ VILI UŽIVA NAŠE TV LICE! Poseduje sopstveni potok sa ribicama, terasa je pravi HEDONISTIČKI RAJ! (FOTO)

Privatna arhiva

Estrada

LUKSUZNA BAJKA U CVEĆU I DRVEĆU! U OVOJ VILI UŽIVA NAŠE TV LICE! Poseduje sopstveni potok sa ribicama, terasa je pravi HEDONISTIČKI RAJ! (FOTO)

Podeli vest

Ušuškana pod Avalom, vikendica popularne voditeljke Lee Kiš je njen duševni mir i beg od gradske vreve u kojoj uživa sa suprugom i ćerkom.

- Moram da se pohvalim da je sve ovo osmislio moj suprug, s obzirom na to da je uložio mnogo truda i rada, ne smem da ga ne spomenem - pričala je jednom prilikom voditeljka.

Ona je i na Instagramu objavljivala fotografije svoje vikendice na Avali, a na pogledu će joj mnogi zavideti. Ogroman bazen ispred koga se prostire predivna šuma Avale su nešto o čemu mnogi maštaju.

- Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o celom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke pre dva posle ponoći. Ovde sam u deset ušuškana - rekla je Lea.

Foto: Privatna arhiva

Ima i veštački potok!

- Ovaj potok je takođe osmislio i napravio Moma. U njemu čuvamo prave ribice. Sedneš pored, uzmeš knjigu ili pustiš muziku i osećaš da si daleko od svih problema, a da ne pričam o poslu, haosu u gradu... - pričala je voditeljka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Švalerisala se sa svim uticajnim urednicima, uticajnim zamenicima urednika, uticajnim novinarima u Radio Televiziji Beograd - pa i sa Goranom Milićem, novinarom i urednikom, a događale su se i tuče između Lee Kiš i njenih koleginica koje su takođe bile švalerke pomenutih uticajnih osoba ili je ona verovala da su im švalerke. O tome je pre više od trideset godina u tekstu o Goranu Miliću bila i rečenica da je ,,u RTV Beograd letelo perje između ljubomorne Lee Kiš i njenih koleginica''...

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija