• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

24.03.2023

14:56

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Tejlor Svift šokirala publiku nastupom, snimci sa koncerta PREPLAVILI internet!

Estrada

OVO JOŠ NISTE VIDELI! Tejlor Svift šokirala publiku nastupom, snimci sa koncerta PREPLAVILI internet!

Podeli vest

Pevačica Tejlor Svift je na svoja dva koncerta na turneji The Eras oduševila fanove, a o jednom potezu će se još dugo pričati.

Naime, Tejlor je tokom nastupa skočila sa bine i zaplivala ipod nje, a snimci tog trenutka su postali viralni!

Niko nije ostao ravnodušan, pa su se komentari samo ređali.

"Ovo je najluđa stvar koju sam ikada videla", "Definitivno najbolji trenutak na koncertu", "Zašto je plivala, je l' ona dobro?", "Još ne mogu da poverujem da je Tejlor to učinila" - samo su neke od reakcija na Tviteru, a kako je sve ovo izgledalo možete pogledati u videu iznad.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija