• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

25.03.2023

17:42

POTREBNA JOJ JE POMOĆ! Komšije otkrile nepoznate detalje iz života Ane Nikolić: To je ostavilo na nju trag

ATA Images

Estrada

POTREBNA JOJ JE POMOĆ! Komšije otkrile nepoznate detalje iz života Ane Nikolić: To je ostavilo na nju trag

Podeli vest

Anini sugrađani iz rodnog grada, Paraćina, podržavaju poznatu pevačicu, ali misle da joj je potrebna pomoć jer je krenula krivim putem nakon razvoda od repera Raste, a takođe su istakli da je veliki trag na nju ostavila i smrt oca, za kojeg je bila dosta vezana.

Pevačica Ana Nikolić rodom je iz Paraćina, ali se zbog posla preselila u Beograd, gde je nastavila da gradi svoju karijeru.

Nikolićeva je iz rodnog grada otišla pre 20 godina, a njeni sugrađani su otkrili kakva ja ona bila na početku svoje karijere, kao i šta misle o njoj sada. 

Foto: Foto. Privatna arhiva

Ana Nikolić

- Kada je otišla u Beograd ona je mislila da je sad to sve, ali ipak smo mi iz Paraćina, i nema veze ko je odakle, ako je čovek on je čovek. A ona, pa nešto je krenula dobro, ali nije ništa postigla sad u poslednje vreme - kaže jedna sugrađanka Nikolićeve.

- Da vam kažem ja nju volim i mislim da lepo peva. Sada je malo posustala koliko mogu da vidim. Pričaju štošta kao i svuda, te pije, te ovo, te ono, ali mislim da joj treba malo pomoći da se vrati, bila je divna stvarno - priča druga Anina sugrađanka i dodaje:

- Ona je bila divna, odličan đak, krenula da studira, opredelila se za muziku, što je okej, lepo peva, ali sad je malo posustala, a mora da se vrati s obzirom na to da ima dete.

Prema priči Aninih sugrađana najveći ožiljak u njenom životu je ostavio gubitak oca, za koga je pevačica i te kako bila vezana. 

Foto: ATA Images

Ana Nikolić

- Tata joj je mlad umro, kada je bila u gimnaziji, to je ostavilo na nju trag dosta. Mnogo je bila vezana za tatu, dobro i mama je bila tu.

Aninu dvadesetogodišnju karijeru su obeležili usponi i padovi, a mišljenja Paraćinaca su da je Nikolićeva razočarana u bivšeg muža, repera Stefana Đurića Rastu sa kojim ima ćerku. 

- Ja lično mislim da je bila razočarana u muža. Evo sad javno da kažem, bar tako su novine pisale, dok je on pušio travu njoj je to veoma smetalo i ja pretpostavljam da se ona tada propila, e sad to je moje - kaže Anina sugrađanka i dodaje:

- Mislim da joj je i mama takođe u Beogradu. Prodali su tu stan, da li još nešto imaju ili nemaju, ne znam. Baka joj je bila tu u jednom selu, ali baka je umrla, sad ne znam ko je u toj kući, Marko je to nasledio, to joj je brat.

Foto: ATA Images

Ana Nikolić

Iako sugrađani imaju uglavnom pozitivno mišljenje o Ani Nikolić, oni ističu da je pevačici potrebna pomoć. 

- Vratiće se sigurno samo ipak joj treba pomoć, pretpostavljam da joj treba pomoć. Imam poruku za Anu da mora da se vrati u normalu i ako treba pomoć da joj se pomogne i da čuva dete da uživa i dalje i da pravi koncerte. I moram da joj poručim da je volimo u Paraćinu, bar je ja volim, al većina je voli, nema razloga da je ne voli - kazala je jedna starija gospođa, dok druga tvrdi da će mir pronaći, ukoliko se ponovo zaljubi: 

- Neka se zaljubi ponovo ili nešto drugo, da se pomiri sa mužem, ne znam, ali da se ponovo zaljubi i da se vrati, da bude ono što je bila. Rekla bih joj da se posveti sebi, da pogleda koleginice oko sebe i da krene napred ima još razvoda ima još svega. Evo ja sam razvedena, nije to kraj sveta, ide se napred, sve umereno - kazala je Anina sugrađanka u emisiji „Metar moga sela“. 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija