• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

26.03.2023

10:08

PROVIDNIM KOMBINEZONOM OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Sandra Afrika oduševila publiku na nastupu provokativnim izdanjem!

ATA Images

Estrada

PROVIDNIM KOMBINEZONOM OSTAVILA SVE BEZ TEKSTA! Sandra Afrika oduševila publiku na nastupu provokativnim izdanjem!

Podeli vest

Pevačica Sandra Afrika je sinoć iznenadila publiku u klubu u kojem je imala nastup kada se na bini pojavila u providnom kombinezonu!

Sandra je poznata po provokativnom oblačenju, ali se čini da je sada otišla korak dalje. Iako je bila obučena "od glave do pete", providni kombinezon je više otkrivao nego što je pokrivao, pa su fanovi uspeli da vide pevačicine obline u punom sjaju.

Foto: Printscreen

Sandra Afrika, pevačica

Podsetimo, pevačica je nedavno rekla da za svoj fantastičan izgled može da zahvali i genetici.

Foto: ATA Images

Sandra Afrika, pevačica

- Što se tiče izgleda, trudim se... Iskreno, malo je i teško s obzirom na to kakvim se poslom bavim. Genetika je tu više od 50 posto. Povećala sam grudi treći put, imam 580 kubika. Želela sam da mi grudi budu veće, jer telo se sa godinama menja i nisam više toliko mršava kao pre 15 godina - rekla je nedavno za "Ekskluziv".




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija