• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: The Sun/Informer/D. I.

27.03.2023

10:11

ŠPANIJA BRUJI O TUČI ŠAKIRE I PIKEOVE MAJKE! Fudbler vodio ljubavnicu u kuću svojih roditelja, pevačica sve saznala!

printscreen

Estrada

ŠPANIJA BRUJI O TUČI ŠAKIRE I PIKEOVE MAJKE! Fudbler vodio ljubavnicu u kuću svojih roditelja, pevačica sve saznala!

Podeli vest

Razlaz planetarno popularnih Šakire i Đerara Pikea i dalje je tema broj jedan u Španiji, a posebno sada jkada se saznao za tuču izmeću pevačice i fudbalerove majke Monserat Bernabeu.

Kolumbijska pevačica Šakira (46) nedavno je saznala za prevaru svog dugogodišnjeg partnera Đerara Pikea (36) s Klarom Čijom Marti (23). Međutim, to nije sve, Šakira je sada otkrila i za izdaju svekrve, koja joj je nakon prekida pomagala i tešila je.

Foto: AP/Photo

Šakira i Pike u vreme ljubavi

Kako piše "The Sun", fudbalerova majka Montserat Bernabeu celo je vreme znala je za njegovu prevaru s mladom studentkinjom i skrivala je aferu. Španski mediji pišu da je to najveći razlog zašto Šakira nema dobar odnos s njom.

Foto: printscreen

Klara i Pike su se viđali u kući njegovih roditelja...

- Sve to je zato što, kada je Pikeova i Klarina veza počela, skrivali su se u kući fudbalerima roditelja u Cabrilsu u Španiji - tvrdi novinarka Laura Fa.

Prema pisanju španskih medija, izvor blizak fudbaleru i njegovoj porodici svedočio je fizičkom sukobu pevačice i Montserat. Izvori tvrde kako su njih dve imale dve ozbiljnije svađe.

Foto: printscreen Twitter video @kewchiy

Njegova majka ju je zlostavljala... Šakira, Pike i Monserat

- Bernaberu je udarila Shakiru u lice ispred Žerara i njihove dece - rekli su. Međutim, ni Pike ni Šakira nisu potvrdili ove navode izvora.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca
Društvo

Sve više posledica kovida: Korona uništava plodnost muškaraca

Muška neplodnost iznosi od 20 do 50 odsto, a kako je izjavila profesor dr Olivera Džatić Smiljković, načelnik Odeljenja steriliteta u Ginekološko akušerskoj klinici "Narodni front", na nalaz spermograma, odnosno neplodnost kod jačeg pola dosta utiču i virusne infekcije, što je posebno primećeno tokom epidemije korona virusa.

26.04.2024

09:37

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija