• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

29.03.2023

07:00

MILENA ĆERANIĆ SE SAMOUVERENA VRAĆA NA ESTRADU: Imam kriv nos i male grudi, ali sam ribetina

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

MILENA ĆERANIĆ SE SAMOUVERENA VRAĆA NA ESTRADU: Imam kriv nos i male grudi, ali sam ribetina

Podeli vest

Milena Ćeranić je okrila da su joj mnogi savetovali da operiše nos, nije želela da podlegne trendovima, jer kako kaže, zadovoljna je svojim izgledom i ništa na sebi ne bi menjala.

Imam kriv nos i male grudi, ali sam ribetina, kaže Milena Ćeranić! Pevačica se posle duže pauze vratila na estradu, ali odbija da podlegne trendu i da se operiše kao većina njenih koleginica.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Milena Ćeranić


- Ništa na sebi nisam radila iako su me prozivali da treba da operišem nos, jer je kriv. Htela sam da stavim silikone u grudi dok sam bila džez balerina, to je bilo pre mnogo godina. Bila sam očajna što moje drugarice imaju grudi, a ja ne... Međutim, postala sam zadovoljna sobom i nikad ne bih stavila silikone! Sve moje koleginice znaju da sam protiv toga. Ja sam i ovako ozbiljno dobra ribetina i silikoni mi nisu potrebni! - kaže Milena.

Prirodna

Ništa na sebi nisam radila! Zadovoljna sam sobom i nikad ne bih stavila silikone
 

Iako je zadovoljna telom, pevačica ga retko pokazuje i ne skida se na nastupima kao neke njene koleginice:

 

- Nisam gradila karijeru na atributima, volim da nosim odela i farmerke, a kada obučem kratku haljinu, pazim da mi se nešto ne vidi... Ne volim golotinju, nikad se nisam tako slikala i takve fotke slala muškarcima. Stidljiva sam, intimne stvari treba da se dešavaju u četiri oka. Nudili su mi svojevremeno i da se fotografišem gola za novine, naravno da sam odbila!




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!
Politika

Ministar Mali rasturio tajkunske medije! Dva pitanja - a onda muk!

Prvi potpredsednik Vlade i ministar finansija Siniša Mali, ministarka privrede Adrijana Mesarović i direktor kompanije Er Srbija Jirži Marek, prisustvovali su danas na Aerodromu "Nikola Tesla" tokom predstavljanja novog aviona s bojom i oznakom specijalizovane izložbe Ekspo 2027.

06.10.2024

10:41

TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)
Live TV

Šolakova novinarka postavila ministarki Stamenkovski beozbrazno intimno pitanje! Da li je ovo moralno? (VIDEO)

Urednik i novinar Ljiljana Stojanović napala je ministarku za brigu o porodici Stamenkovski na konferenciji za štampu. Ona je rekla da ministarka ne sme da zamera ženama što rađaju decu u poznijim godinama i pitala je sa koliko godina je ona rodila dete. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Andrijana Arnautović, SRS, Marjan Rističević, SNS i Radoslav Milojičić Kena, narodni poslanik.

06.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija