• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grandonline/Informer.rs/A.S.

28.03.2023

19:55

TO JE JEDNA VELIKA ODGOVORNOST! Tanja Savić odlučila da napravi veliki iskorak u karijeri, fanovima neće biti svejedno

E-Stock

Estrada

TO JE JEDNA VELIKA ODGOVORNOST! Tanja Savić odlučila da napravi veliki iskorak u karijeri, fanovima neće biti svejedno

Podeli vest

Tanja Savić odlučila je da napravi svoj veliki solistički koncert u Beogradu, jer kako kaže, nakon toliko godina na javnoj sceni, to duguje svojoj publici.

Pevačica Tanja Savić proslavila se učešćem u prvoj sezoniji muzičkog takmičenja "Zvezde Granda". 

Kako uskoro slavi 20 godina karijere, sve češće nailazi na pitanja kada će održati solistički koncert u Beogradu. Pevačica je sada otkrila da priprema iznenađenje za publiku, a to je upravo koncert koji njeni fanovu jedva očekuju. 

Foto: Foto Dragan Gajić Gaja

Tanja Savić

- To me zaista svi pitaju, ali ja mogu da kažem da će biti sledeće godine. Ja stvarno to dugujem svojoj publici i radujem se stvarno. Ali moram da kažem da je tu i jedna velika odgovornost gde stvarno moram da se pripremim – rekla je ona i priznala da ne može da veruje kako su godine brzo proletele:

Foto: Privatna arhiva

Tanja Savić

- Ne mogu da verujem, ali je meni ovo vreme proletelo zaista. Mislim da kako se osećamo unutra, tako i zračimo, a ja se osećam kao dete u sebi. Baš se mlado osećam, kao da imam 20. godina – zaključila je ona.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"
Društvo

Ovo je prva pomoć u slučaju da vas ugrize zmija! Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji: "Sada je vreme kad ulaze u kuće!"

Najpoznatiji zmijolovac u Srbiji, Vladica Stanković, golim rukama hvata ove gmizavce, a njegovi snimci svake godine iznova nas iznenade. Nakon što je dečaka (4) ujela zmija otrovnica u Leskovcu, dok se igrao blizu kuće, mnogi su se zapitali da li zaista treba da se zabrinemo. Vladica Stanković otkrio je da je ova sezona udarna za njega, a snimci koje nam je poslao dokazuju koliko posla ima.

08.07.2024

10:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija