• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

30.03.2023

18:46

ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO NAPUŠTA RIJALITI! Zadrugarka ima polnu bolest!?

Printscreen

Rijaliti

ALEKSANDRA NIKOLIĆ HITNO NAPUŠTA RIJALITI! Zadrugarka ima polnu bolest!?

Podeli vest

Učesnica "Zadruge", Aleksandra Nikolić, ispričala je da hitno mora da napusti rijaliti kako bi se pregledala kod lekara.

Mnogi su na društvenim mrežama protumačili da Aleks ima polnu bolest, jer u trenutku svađe sa Filipom izgovara "zbog tebe i tvojih k******a", aludirajući na to da je od njega zakačila polnu bolest putem intimnih odnosa koje često imaju bez zaštite.

- Marš, marš! Zbog tebe idem kod doktora, klošaru jedan. Marš! Zbog tebe i tvojih k******a, j***m te u usta! Neću da te vidim više u životu - vikala je Aleksandra Nikolić, dok ju je Car sve vreme smirivao, iako je pre toga imao odnose i sa starletom Majom Marinković.

Foto: printscreen

 

Podsetimo, nakon drame Aleksandre Nikolić i Filipa Cara gde je usledila nova runda uvreda, kao i izbacivanja Aleksandrinih stvari iz rehaba, par se jedva smirio.  

Majka popularne zadrugarke Slovenka Lunisa kaže da je podnela tužbu protiv Filipa Cara, navodeći da bi ćerku, da je vidi sa njim opet u ljubavnom odnosu, sahranila, jer kako tvrdi smatra da je ušao u Belu kuću sa namerom da je uništi.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nesko09

pre 1 godinu

Bas me cudi,ide iz ruke u ruku kao stafetna palica..

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija