• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer

30.03.2023

21:42

TO JE KATARININO MASLO, DARKO JE SLEPO SLUŠA Majka Darka Lazića oplela po snaji: Loše utiče na njega, ZABRANILA mu je da nas zove na venčanje!

ATA Images

Estrada

TO JE KATARININO MASLO, DARKO JE SLEPO SLUŠA Majka Darka Lazića oplela po snaji: Loše utiče na njega, ZABRANILA mu je da nas zove na venčanje!

Podeli vest

Katarina, nova supruga pevača Darka Lazića, unela je razdor u njegovu porodicu, pa je zbog nje folker već duže vreme u lošim odnosima s majkom Brankom i bratom Draganom.

Naime, Darko im se ne javlja, niti odlazi u rodni Brestač, a informacije o njemu dobijaju iz medija.

Lazićeva majka je priznala da je jako razočarana u poteze svog sina, za šta najviše krivi novu snajku.

Foto: ATA Images

Darko i Katarina

- Ne znam šta mi je sa sinom, niti gde je, niti kako je posle te nove operacije. Meni on već mesecima ništa ne priča, a i ne javlja se danima. Ova operacija mu nije trebala. Smanjio je kilažu i trenirao je, super je izgledao... Kakve sad crne operacije? Jako me je sve to nasekiralo, pod velikim sam stresom otkad sam to čula. Bilo mi je i pozlilo. Ništa mi on o tome nije pričao, to sam videla u novinama - kazala je Branka za Kurir i dodala:

Foto: printscreen

Katarina i Darko

- Sa Katarinom nemam kontakt. Ona ga je sigurno na to nagovorila, sve je to njeno maslo. Loše utiče na njega, ali ko mene više išta pita? Darko je slepo sluša kao da nema svoj mozak. Ja sve što saznam o sinu, saznam iz novina. Zaboravio je i kuću i sve nas. Pa šta ja imam da kažem o njoj lepo kada je i Darku zabranila da nas pozove na venčanje? Vi ste mi javili da su se uzeli. Čula sam i da je rekao da ga baš briga šta mi mislimo o njoj i da mi ne živimo sa njima. Da je pametan, on to ne bi rekao. Meni kao majci je to teško da slušam. To je sve zbog Katarine, ali nije on mali... Valjda će se jednom i on opametiti posle svega što je prošao u životu.

Inače, i sam Darko, koji se prošle nedelje podvrgnuo operaciji zatezanja kože, nedavno je u izjavi za medije istakao da ne oseća potrebu da ikome polaže račune, pa ni svojoj porodici.

Foto: ATA Images

Darko Lazić, pevač

- Kad čovek oseti pravu ljubav, nikome se ne pravda. Kaća je starija od mene, nema niko od nas više vremena za greške. Mene briga i za to da li moji kod kuće prihvataju Kaću. Ne žive oni s njom, nego ja. Prvi put se osećam da sam stvarno zaljubljen. Ranije sam samo mislio da je tako, ali sam zapravo bio nezreo i nisam to shvatao na pravi način. Boli me uvo kako će bivše da protumače ovo što sam rekao. O njima sve najlepše - rekao je Lazić.

Podsetimo, pevačeva odluka da o venčanju ne obavesti svoju porodicu izazvala je tugu i razočaranje njegovih najbližih, koji su mu jako zamerili što su za ovo saznali, kao i ostali, iz medija.

- Čula sam i ja u međuvremenu da se moj Darko oženio. Mene oni nisu zvali, stvarno ne znam zbog čega. To morate da pitate njih dvoje. Oni to najbolje znaju. Nije se ni bratu javio skoro nedelju dana. Šta da vam kažem? On ume da krije takve stvari, a otkad je opet u vezi s Katarinom, zna da mi se ne javi danima. To je verovatno ona tražila od njega da nam ne priča. Naravno da mi je žao što nas nije zvao na taj lep i srećan dan. Ja sam bila čula da su na nekom putu zajedno, ali, eto... Imali su sigurno neke važnije ljude od nas koji su prisustvovali venčanju. To je sve što imam da kažem - poručila je Branka za gorepomenuti list neposredno posle venčanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija