• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

30.03.2023

21:17

PRIVEDENA MILENA KAČAVENDA! Zvezdan i Moka je tužili zbog ugrožavanja BEZBEDNOSTI!

printscreen

Rijaliti

PRIVEDENA MILENA KAČAVENDA! Zvezdan i Moka je tužili zbog ugrožavanja BEZBEDNOSTI!

Podeli vest

Kuma zadrugarke Ane Ćurčić, Milena Kačavenda, danas je na svom Instagram profilu obavestila fanove rijalitija da su je Zvezdan Slavnić i njegov otac Zoran Moka Slavnić tužili zbog "ugrožavanja bezbednosti lica".

Milena je bila vidno iznenađena potezom Zvezdana i Moke, a fanovima je objasnila o čemu se radi.

Foto: Printscreen/You Tube

Milena Kačavenda

- Jako su ažurni. Zvezdan i Moka se navodno plaše za svoju bezbednost. Zvezdana su izveli iz rijalitija i on je čovek izjavio da se strašno plaši za svoju bezbednost. Moka se pridružio krivičnoj prijavi. Protiv mene će biti pokrenut postupak za ugrožavanje bezbednosti lica. Ja sam izjavu dala, dežurni tužilac je obavešten - rekla je Kačavenda i nastavila:

- Žao mi je što mi nisu stavili lisice na ruke i teatralno me odvezli. Jer, znate, nije mala stvar pretiti košarkaškoj legendi koja je umrla pre dve decenije i njegovom sinu prihopati, narko dileru i zlostavljaču, to svi znate...

Milena je zatim prokomentarisala Anino učešće u "Zadruzi" i složila se sa Zvezdanom u jednoj stvari, a to je da se Ćurčićeva "pogubila".

Foto: printscreen

- Ana je definitivno izgubila kompas. Ona mene hoće da  zaštiti, a trebalo bi da zna da se ja nikada nisam plašila miševa. Nije on jedini miš, ni njegov tatko bez patke. Ja jesam mangup i mafijašica, ali samo kada stitim nekog svog. Tako će biti i ubuduće. Zvezdan ne preti samo Ani, Zvezdan je unutar "Zadruge" zapretio da ja neću biti živa kada izađe iz rijalitija - istakla je Milena, pa rekla da će zbog kume uraditi sve i stajati uz nju do kraja:

- Nemam štikle da ih habam i tužim ova dva mentola. Sad sam tako naoštrena, a Slavnići bi trebalo da znaju da šta god radim, ja idem do kraja. Nemoj da me nateraju da sutra odem ispred skupštine sa 30.000 potpisa za predlog izmene zakona. Dići ću sve sigurne kuće u Srbiji i pozvati mnogo poznatih ličnosti da stanu od mene.

Šta je još Milena rekla možete saznati na OVOM linku.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Melanija

pre 1 godinu

Ako se zna da je Milena nagovorila svoga muža čuvenog krimosa iz "Vidimo se u čitulji" da njihovog venčanog kuma zbog komplimenta njenoj lepoti kidnapuje sekirom lupa po glavi, testerom sekao kolena i sa vrelim uljem polivao po licu vrelim uljem i iznudili da im prepiše stan, đžip i skuter onda je sve jasno. Takođe pretnje sa Acom Bulićem koji je sadašnjem selektoru Piksiju bombom zamalo ubio majku, čijeg su oca ubili zbog krvne osvete i kome je država Srbija oduzela 20 tak miliona evra sve govori da su Slavnića u pravu i da se opravdano plaše. Stop povratku u '80-te!!! Stop Belivukovim nalogodavcima i inspiratorima.

mare

pre 1 godinu

Boze bolesne zene…. Pa ovo nije video ni car Hajle Selasije…. Auuuu brate- sta ljudi zele da pisu o NEKOM…. auuuu

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!
NEMA KONKURENCIJU

(VIDEO) Igra je gotova, Zapad potučen! Rusija lansira MiG-41! Niko na svetu nema ovakvu zver, mogućnosti su "vanzemaljske"!

MiG-41 će postati prvi avion 6. generacije na svetu, navode ruski mediji. Stručni portali i analitičari čak najavljuju da Rusi razvijaju „elektromagnetno pulsno oružje“ menjajući taktiku ratnih operacija.Prema članku iz ruskih medija, „mnoge zemlje su najavile dizajn aviona šeste generacije, poput SAD, Južne Koreje, pa čak i Turske, ali Rusija sa ovakvim najavama prevazilazi sva očekivanja”.

04.05.2024

09:10

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija