• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs/A.S.

31.03.2023

12:36

CECA ZAVRŠILA KOD NEPOZNATOG MUŠKARCA U AUTU! Pevačica kasno shvatila kakvu je grešku napravila, otkrila celu istinu

ATA images

Estrada

CECA ZAVRŠILA KOD NEPOZNATOG MUŠKARCA U AUTU! Pevačica kasno shvatila kakvu je grešku napravila, otkrila celu istinu

Podeli vest

Ceca Ražnatović otkrila je kako je jednom greškom, dok nije obraćala pažnju, ušla nepoznatom muškarcu u automobil, a ta njena izjava nasmejala je sve prisutne.

Sestričina pevačice Svetlane Cece Ražnatović, Helena Ocokoljić slavi svoje punoletstvo 9. aprila u jednom prestižnom beogradskom restoranu. Njena majka, Lidija Ocokoljić i tetka, maksimalno se trude da sve bude beprekorno za taj specijalni dan.

Ceca se sa Helenom zaputila u jedan salon haljina, kako bi joj olakšala odabir ona prave za njen veliki dan. 

Foto: e-stock

Ceca Ražnatović

Tom prilikom se pevačica šalila sa Heleninim prijateljima i uspuno ispričala jednu anegdotu koja je nasmejala sve pristune. 

Po izlasku iz salona Ceca nije mogla da prepozna svoj auto, pa se tako prisetila situacije kada je nepoznatom čoveku ušla u kola.

- Je l' ovo naš auto?! Da ne uđem u tuđi. Imala sam i te momente da sam sela pored čoveka, a uopšte nisam videla da nije moj auto - ispričala je Ceca i nasmejala sve.

Foto: printscreen

Ceca Ražnatović

Najveća balkanska zvezda nije krila ljubav i posvećenost prema svojoj sestričini, pa se tako još ranije dogovarala sa njom kakva će toaleta biti.

- Obe smo se složile da to bude kratka haljina, da bude otvorena i da nema rukave - rekla je Helena.

Ceca je priznala da još uvek nije izabrala haljinu za sebe, a kako kaže, ne zna šta bi mogla da obuče, a da to već nije viđeno ili što već nije nosila.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
el schabanny

pre 1 godinu

anmezija ...udavala se za napoznate, pevala drogirana u klubovima nepoznatin i odna je do'so nepoznati junak da je spase iz kandji zla....ostalo je historija....

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija