• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.04.2023

23:30

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Voditelj Marko Đedović podržao Dragana J. Vučićevića!

printscreen

Estrada

ZBOG ISTINE U ZATVORU! Voditelj Marko Đedović podržao Dragana J. Vučićevića!

Podeli vest

Na svom profilu na Instagramu podršku Draganu J. Vučićeviću koji ide u zatvor nakon skandalozne sudske presude, dao je i voditelj televizije "Pink", Marko Đedović.

Đedović je objavio poziv za medije koji je Vučićević uputio kako bi se pred ulazak u zatvor obratio kolegama, predstavnicima sedme sile, a iznad toga napisao: 

- Podrška za Dragana J. Vučićevića.

Foto: Instagram/printscreen

Među onima koji su danas javno, na svojim profilima na Instagramu podržali Vučićevića, je i Ljiljana Stanišić, voditeljka i novinarka televizije "Kurir".

Foto: UNS

Dragan J. Vučićević

Podsetimo, Vučićević će sutra otići na služenje zatvorske kazne zbog sudske presude koja je, po svemu sudeći, doneta na osnovu političkog opredeljenja.

Foto: Aleksandar Jovanović Cile

Marko Đedović, voditelj

- Neki će da kažu da sam lud. Ovo je moj način da ukažem društvu na veliki problem, a krivično delo uvrede je veliki problem i način na koji sude srpske sudije, pojedine, je skandalozan i nema veze sa pravdom, već sa politikom. Ja sam osuđen iz političkih razloga - rekao je Vučićević u jutarnjem programu na televiziji Prva i dodao:

- U konkretnom slučaju zbog Jugoslava Ćosića osuđen sam zbog istine. Dobio sam krivičnu prijavu i osuđen sam zbog toga što sam na Tviteru napisao da je šiptarski plaćenik i dokazao sam to na sudu. Sudija me pitao "Na osnovu čega ste vi ovo napisali?", a ja sam podneo bankarsku dokumentaciju. Dokazao sam i sud konstatuje da sam dokazao, ali da to nije bitno. Oni kažu da sam rekao istinu ali to nije važno. To što nekome istina nanosi štetu - to je uvreda.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija