• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

03.04.2023

09:56

MIRJANA I MIROSLAV PRVI PUT USLIKANI ZAJEDNO POSLE 37 GODINA! Pevač i njegova bivša ljubavnica popričali ispred sudnice!

Estock

Estrada

MIRJANA I MIROSLAV PRVI PUT USLIKANI ZAJEDNO POSLE 37 GODINA! Pevač i njegova bivša ljubavnica popričali ispred sudnice!

Podeli vest

Istaknut pevač Miroslav Ilić podneo je krivičnu prijavu protiv Mirjane Antonović, žene koja je tvrdila da je bila njegova ljubavnica i da sa njim ima sina Devina. Slavuj iz Mrčajevaca nedavno joj je neočekivano zadao udarac, pa je tužio Mirjanu za povredu tajne postupka, tvrdeći da je ona u javnost iznela detalje slučaja suđenja zbog čega su se danas našli u Palati pravde i po prvi put posle 37 godina uslikani su zajedno.

Mirjana i Miroslav danas su se pojavili u Palati pravde na drugom ročištu, dok je na prethodnom, došla samo ona.

Foto: Estock

Ponovo na sudu... Mirjana i Miroslav

Njih dvoje ušli su u Palatu pravde, ali nisu želeli da daju izjave povodom ovog slučaja. Međutim, ispred sudnice su se sreli i delovalo je kao da je Mirjana nesto kazala Miroslavu, ali je on samo produžui ispred nje.

Foto: Estock

Sreli se oči u oči... Mirjana i Miroslav

Podsetimo, Mirjanin sin Devin tužio je i nju, ali i Miroslava radi dokazivanja očinsta. Sud je presudio da Miroslav i Devin jesu otac i sin, međutim, Ilić je tada kazao da nema nameru da prihvati takav ishod:

Foto: Estock

Doputovala iz Amerike zbog suđenje s Miroslavom... Mirjana Antonović

- Ni ja, ni moja advokatska kancelarija nismo dobili presudu. Mi nismo videli obrazloženje kako su došli do te presude, tako da ne mogu ništa da kažem o samoj odluci suda kad je još nisam video- rekao je pevač za naš portal i dodao:

- U slučaju da se ispostavi da je sud zaista doneo takvu presudu, apsolutno ćemo sa punim pravom uložiti žalbu. Ćeraćemo se mi još- kazao je Miroslav tada nakon čega je pokrenuo novu tužbu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)
katastrofa

Haos u Arizoni, zatvoren međudržavni autoput! (VIDEO)

Teretni voz koji je prevozio gorivo iskočio je iz šina i zapalio se u blizini granične linije između američkih saveznih država Novi Meksiko i Arizona, a u incidentu nije bilo povređenih, saopštili su železnički operater BNSF i policija.

27.04.2024

08:47

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija