• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

26.03.2023

18:02

SVE OVO SA MIROSLAVOM JE ISMEVANJE SUDSTVA I CELOKUPNE NACIJE! Oglasila se Mirjana pred novo ročište sa pevačem: Volela bih...

printscreen

Estrada

SVE OVO SA MIROSLAVOM JE ISMEVANJE SUDSTVA I CELOKUPNE NACIJE! Oglasila se Mirjana pred novo ročište sa pevačem: Volela bih...

Podeli vest

Mirjana Antonović oglasila se na svom Instagram profilu i najavila da dolazi u Beograd povodom novog suđenja sa bivšim partnerom Miroslavom Ilićem, a usputno mu je zamerila i izjavu na račun njihovog sina.

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića, Mirjana Antonović, godinama unazad pokušavala je da dokaže da je pevač biološki otac njenog sina Devina Antonovića

Slavuj iz Mrčajevaca otpočeo je ljubavnu priču sa Mirjanom davne 1984. godine. Upoznali su se preko zajedničkih prijatelja, pa započeli romansu, iako je on bio u braku s Gordanom Ilić.

Foto: printscreen

Mirjana Antonović, Miroslav Ilić

Posle brojnih dugogodišnjih susreta na sudu i medijskih sukoba, Antonovićeva je uspela u svojoj borbi, kada se preko DNK testiranja dokazalo da je Miroslav otac njenog sina. 

Ona se nakon toga nije oglašavala na pomenutu temu sve do danas, kada je objavila svoju sliku, a u opisu slike pomenula svog nekadašnjeg partnera, Miroslava.

- U ponedeljak idem za Beograd. Volela bih jednom da idem bez nekih obaveza. Sve ovo skupa sa Miroslavom je ismevanje sudstva i celokupne nacije. Miroslav je u medijama rekao “Ćeraćemo se”. Ne znam šta mu to znači, ali mi ružno zvuči. Ćera se sa rođenim sinom - napisala je Mirjana na svom Instagramu. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija