• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

04.04.2023

07:20

STARLETA SE OZBILJNO ISTROŠILA ZA SVOJ 38. ROĐENDAN! Stanija: Častila sam se autom od 70.000 evra!

Privatna arhiva

Estrada

STARLETA SE OZBILJNO ISTROŠILA ZA SVOJ 38. ROĐENDAN! Stanija: Častila sam se autom od 70.000 evra!

Podeli vest

Stanija Dobrojević kupila je automobil od 70.000 evra!

Iako su mnogi pomislili da joj je skupoceni "mercedes" platio dečko iz Amerike, starleta poručuje da je samu sebe častila za 38. rođendan.

Prvo porodica


Čim sam uzela ključeve u ruke, prvo sam provozala mamu, brata i psa


Stanija Dobrojević


- Mnogi bi želeli da čuju da mi je kola kupio dečko, ali ću morati da ih razočaram, jer nije. Navikli smo da u Srbiji momci kupuju devojkama skupocene automobile, jer da nemaju bogate momke, ne bi mogle sebi da priušte ni točak od luksuznih kola. Takvim ženama ne pada na pamet da počnu da rade i same sebe izdržavaju. Ali ja nisam jedna od njih. Počela sam da radim još dok sam studirala. U Americi sam bila model, a kasnije i zaštitno lice kazina. Imam svoju firmu za organsku kozmetiku, koju kupuju žene širom sveta. Novac zarađujem i preko Instagrama i "Onlifensa"! Uslikam guzu i dobijem odličan novac za to. Snalazim se kako znam i umem. Ponosna sam na sebe što nikada nisam dozvolila da zavisim od muškaraca. Dobro zarađujem, pa mogu sebi da kupim šta god poželim - kaže Stanija, koja je mečku "GLC kupe" čekala skoro mesec dana.


Čekanje se isplatilo

Foto: Radivoj Hadžić

 


- Želela sam da vozim auto u metalik sivoj boji, a pošto najčešće prave u beloj, crnoj ili tamnoplavoj, čekala sam 22 dana da mi auto stigne iz inostranstva u Srbiju. Kada sam ga ugledala, bila sam oduševljena. Čekanje se isplatilo, jer je savršen - priča starleta.

22


dana je Stanija čekala da joj stigne automobil u Srbiju


Mogla da kupi stan


Dobrojevićeva je pre ovog modela vozila "audi q3".

Foto: ATA Images

 


Živela guza


Odavno sebi ispunjavam sve želje, jer dobro zarađujem. Uslikam guzu i dobijem novac za to


Stanija Dobrojević


- Odlično me je služio! Bila sam prezadovoljna, ali mi je bio potreban veći automobil. Prodala sam beli džip, jer sam se zaljubila u svoj novi auto. Mnogi su mi rekli da sam za taj novac mogla da kupim nekretninu, ali nisam htela, jer sam već stambeno obezbeđena - kaže Stanija i otkriva koga je prvog provozala u svom skupom četvorotočkašu:

Zvanično sam Rumljanka


Stanija Dobrojević kaže je zvanično postala građanin Rume.


- Sada sam i u ličnoj karti Rumljanka. Prethodni automobil sam vozila na novosadske tablice, a trenutno smišljam kakve će tablice biti na mojoj novoj igrački - kaže Dobrojevićeva.

 


- Čim sam uzela ključ u ruke, odmah sam provozala mamu, brata i psa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sini

pre 1 godinu

To se nekad zvalo kurva.... Al sad je svakako sve izopaceno

el schabanny

pre 1 godinu

koliko ljubavnih udara je potrebno da se zaradi 70 000 evra?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija