• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T.

05.04.2023

17:07

SANJA VUČIĆ KONAČNO OTKRILA SVE O TRUDNOĆI: "Spremna sam da se ostvarim u ulozi majke"!

ATA Images

Estrada

SANJA VUČIĆ KONAČNO OTKRILA SVE O TRUDNOĆI: "Spremna sam da se ostvarim u ulozi majke"!

Podeli vest

Pevačica Sanja Vučić dugo je klila sadašnjeg partnera od očiju javnosti, ali to joj nije pošlo za rukom. Sada ne krije da je srećna u ljubavi i nikad spremija da se ostvari u ulozi majke.

Pevačica Sanja Vučić za kamere emisije "Ekskluzivno" progovorila je o napuštanju grupe "Hurricane" i svom ljubavnom životu.

Foto: E-Stock

- Nije drastična promena, ali izlazak iz grupe je sam po sebi ogromna promena i sad se obeležava nova epoha i era - govorila je ona, pa progovorila o svom ljubavnom životu:

- I dalje me niko ne muva, on me je muvao i smuvao. Ja sam htela da sakrijem i zato previše ne pričam o tome jer sam imala nemile događaje i gledam da što manje eksponiram, kačim slike i intimu sačuvam za sebe. Grupa se rastala, nas tri smo bile zapaženije i teško je bilo sakriji. Neka deca su nas rozotkrila, nismo bili mi - otkriva pevačica.

Foto: printscreen

Sanja je priznala da li je spremna da postane majka i da li bi u drugom stanju i dalje nastupala.

- Kad radiš nešto što voliš, dokle god mogu radila bih. Ne previše bliska budućnost, ali naravno da vidim sebe u ulozi majke u nekoj budućnosti.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija