• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Espreso/Informer.rs/A.S.

06.04.2023

21:21

NAŠOJ PEVAČICI OBILI ULAZNA VRATA OD KUĆE I OPLJAČKALI JE! Policija odmah alarmirala, sve se odvilo dok je bila na odmoru

Youtube printscreen/Zvezde Granda Specijal

Estrada

NAŠOJ PEVAČICI OBILI ULAZNA VRATA OD KUĆE I OPLJAČKALI JE! Policija odmah alarmirala, sve se odvilo dok je bila na odmoru

Podeli vest

Pevačici Nadi Topčagić su svojevremeno razvalili ulazna vrata od kuće u Crnoj Gori i opljačkali je, dok je ona bila na odmoru, a tragične vesti joj je javio njen prijatelj.

Pevačica Nada Topčagić doživela je početkom 2020. godini veliku neprijatnost, dok je bila na odmoru.

Naime, Nada je otišla na Taru kako bi se odmorila od novogodišnjih i božićnih praznika koje je radila, kao i brojnih snimanja emisija, ali je sve krenulo po zlu.

Foto: Printscreen You Tube

Nada Topčagić

Kako su tada mediji pisali, Nadi je kuća  u Crnoj Gori bila provaljena i opljačkana. 

- Opljačkali su nekoliko kuća, između ostalih i Nadinu. Ulazna vrata su obijena, bila je policija, sve su zapisali. Očigledno je serijska pljačka u pitanju, ali ne zna se još uvek šta su sve odneli i kolika je šteta - ispričao je izvor tada, a pevačica se odmah oglasila povodom toga.

Foto: printscreen

Nada Topčagić

- Ništa strašno, javljeno nam je da su nam obili ulazna vrata... Ne samo nama, nekoliko kuća u Ribarskom zalivu je obijeno. Ja ne znam ništa šta je i da li je odneseno, javili su nam samo da su nam obili vrata. Taj prijatelj koji nam je javio, ja sam mu rekla da uđe, da vidi šta je, kako je, kaže on: "Neću ja da ulazim tu". Pošto se bavi stolarijom, vrata nam je zamenio, dok mi ne dođemo, i to je to - rekla je Nada i dodaje da ne veruje da je pričinjena znatna materijalna šteta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija