• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

08.04.2023

16:45

NAŠ POZNATI PEVAČ VODIO TEŠKU BORBU SA POROKOM! Javno progovorio o paklu kroz koji je prošao: Hteo sam da tražim stručnu pomoć

Youtube printscreen/Pedja Jovanovic

Estrada

NAŠ POZNATI PEVAČ VODIO TEŠKU BORBU SA POROKOM! Javno progovorio o paklu kroz koji je prošao: Hteo sam da tražim stručnu pomoć

Podeli vest

Peđa Jovanović javno je progovorio o svojoj teškoj borbi sa alkoholom, kao i razlozima koji su doveli do toga da on upadne u kandže poroka.

Pevač Peđa Jovanović koji je javnosti poznatiji kao Peđa Blizanac ne krije od javnosti da je jedan period svog života bio u kandžama poroka. Kako je sam rekao, on je u teškim trenucima tražio utehu u alkoholu, ali je na kraju shvatio da mora svoj život da promeni iz korena.

Borba sa alkoholom je prestala preko noći, a nakon toga je i njegova karijera krenula uzlaznom putanjom. 

Foto: Photo: Predrag Pešić

Peđa Jovanović

- Problem sa alkoholom je svakako jedna tema koja je ogromna i priičam javno o tome. Imao sa problem za koji sam u jednom momentu mislio da ne mogu sam da se izborim sa njim. Mislio sam da mi je potrebna stručna pomoć, ali sam ipak uspeo sam – kaže Peđa. 

 

Odluku da prestane sa pićem je dugo odlagao, a onda je samo presekao i rekao sebi da neće više da pije.

- Jednostavno sam preko noći rekao da neću više da konzumiram alkohol. Sa ove tačke gledišta, samo je bilo teško to što sam dugo odlagao. Kao samo ovo veče još da se opustim i to tako ide u nedogled i tako je duže trajalo. Shvatio sam da mi to ne treba, kako sam to rešio, moja karijera ide uzlaznom putanjom, nema više onih mamurluka, ne boli me glava. Ne grize me savest gde sam bio i šta sam radio, ne postoji otrov više u organizmu koji me je kočio – dodaje on.

Foto: Photo: Predrag Pešić

Peđa Jovanović

Jovanović je otkrio i zbog čega je upao u kandže poroka.

- Ja sam mislio samo da se opustim, pa ti neko kaže uzmi jednu, dve rakije to ti je dobro za glas, ali nije. U narodu je to mišljenje usađeno, od malih nogu ti vidiš da otac nazdravlja sa prijateljima. Ili ono kada neki doktor kaže jedna čaša vina je zdrava, ja mislim da nije. Ja sam jedno vreme uživao u alkoholu, a sada mi je lepše bez njega. Jednostavno sam shvatio da mi je Bog dao šansu i da mogu da uspem i sa pesmama i karijerom - ispričao je Peđa Jovanović u emisiji "Bez filtera". 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)
Planeta

"Okončajte ovo odmah!" Haos u Americi! (FOTO, VIDEO)

Veliki broj njujorških policajaca ušao je u utorak uveče na Univerzitet Kolumbija i priveo oko 50 propalestinskih demonstranata, nekoliko sati nakon što je gradonačelnik Njujorka poručio da protest studenata koji dve nedelje paralizuje tu obrazovnu instituciju "mora odmah da se okonča".

01.05.2024

12:17

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača
Planeta

Huti tvrde da su izveli napad na dva američka razarača

Portparol vojske Huta Jahja Sari Kasim rekao je sinoć u televizijskom obraćanju da su „u znak podrške palestinskom narodu i kao odgovor na američko-britansku agresiju, izveli vojne operacije protiv protivničkih ratnih brodova u Crvenom moru“.

01.05.2024

00:15

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!
I dunđeri i neimari

Crnotravci, gde ste, da ste! Srećan praznik!

Praznik rada danas praznuju i oni koji rade i oni koji još nemaju ni dan radnog staža. Ovaj dan, međutim, nekada je bio poseban za Crnotravce! Samouki zidari, tesari, kamenoresci bili su nekada najtraženiji majstori...Ovo je priča o njima.

01.05.2024

08:15