• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

08.04.2023

19:19

ZVALI SU TE "ŽETONJERA"! Oglasio se Dejan nakon što ga je Tamara nazvala "Božijim preletačevićem", žestoko udario na nju: Dobila si silikone preko...

E - Stock, ATA Images

Estrada

ZVALI SU TE "ŽETONJERA"! Oglasio se Dejan nakon što ga je Tamara nazvala "Božijim preletačevićem", žestoko udario na nju: Dobila si silikone preko...

Podeli vest

Nakon što je Tamara Đurić javno napala Dejana Dragojevića, oglasio se bivši učesnik rijalitija i udario na starletu, rekavši da su je nekada zvali "žetonjera".

Tamara Đurić putem svog Instagram profila javno je udarila na Dejana Dragojevića nakon njegovog priznanja da je promenio veru i tom prilikom ga nazvala "Božijim preletačevićem" i osobom koja je "prodala veru za večeru".

Foto: Instagram printscreen/tamarastar89

Tamara Đurić objava na Instagramu

- O verovanju nam pričaju "Božiji preletačevići" koji su veru u Boga izgubili samo zato što su ga dve devojke koje rade na žetone prevarile sa istim čovekom koji je katoličke veroispovesti. Tom logikom je trebao da se pokatoliči. Da se rampa stavi Judi, dok se ne odluči. Ovo nije verovanje u Alaha, ovo je provokacija obe vere. Da se razumemo - Poštujem verujući narod kako god zvali Boga, ali ne i ,,vernike" koji veru prodaju za večeru. Rampa Dejanu za Srbiju - poručila je Tamara na Instagram storiju

Iako su svi mislili da će se na tome drama završiti, ubrzo je usledio odgovor Dejana Dragojevića, koji nije poštedeo Tamaru, te joj uzvratio istom merom. 

Foto: Instagram printscreen/dejan_dragojevic_official_

Dejan Dragojević objava na Instagramu

- Ti si automat za keš koji ne vraća kusur jer si klasa AMG, nemaš ono za žetone, a kaže Beograd nekada da si imala... Zvali su te "žetonjera" sve dok nisi upoznala Turčina pa dobila silikone preko "giveaway-a". Kaže Beograd da si sada još jača i da može karticom NFC-om, beskontaktno plaćanje jer vodiš računa o higijeni, poštujem to - napisao je Dejan i dodao:

- Telo je hram. Boga mi, od svog hrama si napravila palatu i imaš dobru platu - završio je Dejan. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije  bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."
Hronika

Profesorka Ivana Bodrožić o terorističkom napadu: "Reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna."

Profesorka krivičnog prava na Kriminalističko-policijskom univerzitetu Ivana Bodrožić komentarišući napad na žandarma ispred Ambasade Izraela u Beogradu, kaže da je terorizam izazov za savremeno demokratsko društvo kao teški oblik kriminaliteta, ako i sa je reakcija pripadnika Žandarmerije bila je efikasna, profesionalna i adekvatna.

01.07.2024

11:25

Sport

Planeta

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...
KATAKLIZMA

(VIDEO) Razvalilo je Evropu, sada juri ka Srbiji! Ima mrtvih, gnev prirode se obrušio na Švajcarsku, Nemačku, Italiju...

U snažnom nevremenu za vikend, koje je pogodilo Švajcarsku, Francusku, Nemačku i Italiju poginulo je najmanje pet ljudi, objavile su lokalne vlasti. Nevreme ide ka Srbiji, a Republički hidrometeorološki zavod izdao je upozorenje na grmljavinske nepogode sa velikom količinom padavina, gradom i olujnim vetrom koje se očekuju već večeras i u toku noći.

01.07.2024

11:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija