• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

09.04.2023

17:52

JOVANA JEREMIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA NJEN NOVI STAN! Voditeljka posebno vodila računa o jednom detalju

Aleksandar Jovanović Cile

Estrada

JOVANA JEREMIĆ POKAZALA KAKO IZGLEDA NJEN NOVI STAN! Voditeljka posebno vodila računa o jednom detalju

Podeli vest

Jovana Jeremić kupila je stan koji je trenutno u procesu sređivanja, a kako je voditeljka istakla, trudi se da opremi prostor po najnovijoj modu samo za nju i ćerkicu Leu.

Voditeljka jutarnjeg programa, Jovana Jeremić, nedavno je kupila nekretinu i ne može da sakrije koliko je srećna, ali i ponosna na sebe. Ona danima radila na svom stanu, a kako kaže, prostor je odlučila da uredi po poslednjoj modi.

Jovana je otvorila vrata svog doma u emisiji "Premijera - Vikend Specijal" i pokazala u kakvom stanju se stan trenutno nalazi, a tom prilikom je obećala da će javno predstaviti svoj novi životni prostor kada bude potpuno gotov. 

Foto: Foto: e-stock

Jovana Jeremić

- Stan sam uzela na kredit, sve sam uložila. Sada živim samo da ga otplatim i živim na jednoj pozitivnoj nuli. Nikome ne dugujem, nikada nikom nisam ni tražila ništa, sve sam zaradila svojim radom. Niko ne stoji iza mene. U stanu ćemo živeti Lea i ja - rekla je Jovana.

Voditeljka je progovorila i o emotivnom statusu i priznala ko će živeti sa njom na novoj lokaciji.

- Nikada se više neću udati ako ne nađem čoveka svog života, jer ja sam potpuno ostvarena žena. Moj kodeks je nikada oženjeni, sa njima mogu da se družim i sve sjajno, ali za emotivni odnos ne. Ne volim muškarce koji ima ženu i devojku, takvi ruše državu. Ja sam uvek jedina, ne prva, već jedina - otkrila je voditeljka.

Foto: Foto: e-stock

Jovana Jeremić

Priznala je i kako će izgledati njena soba, šta je specifično a naći će se na zidu i to iznad kreveta.

- Ovo je moja soba i tu će biti tapeta lava, onako u mom fazonu. Vodiću ljubav ispod lava, dok ne pronađem pravog lava - nasmejala se voditeljka i dodala:

- Ja vredim celo bogatstvo! Meni je jednom Bogoljub Karić rekao da sam se ja nakupovala i da je vreme da sada meni kupuju, e tako će i da bude!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Vodiću ljubav ispod lava, dok ne pronađem pravog lava A s kim će voditi ljubav dok pravog lava ne nađe i da li to znači da posle pronalaska pravog lava s pravim lavom neće voditi ljubav?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!
Politika

Milinković: Puna podrška predsednicima Vučiću i Dodiku u borbi proriv sramne rezolucije o Srebrenici!

Ovih dana smo svedoci žestokih pritisaka na Srbiju, Republiku Srpsku i srpski narod. Ipak, ovaj put su ti pritisci mnogo perfidniji, a samim tim i opasniji. Pod maskom kulture sećanja, pokušava nam se udariti žig genocidnog naroda. Zato smatram da mi Srbi nemamo pravo na ćutanje. Podrška predsednicima Vučiću i Dodiku, u borbi za nacionalno dostojanstvo i nacionalni opstanak, potrebnija je nego ikada, saopštio je načelnik opštine Gacko dr Ognjen Milinković.

21.05.2024

13:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija