• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

11.04.2023

19:36

ALEKSANDRA BURSAĆ UDARILA NA MLADENOVIĆKU ZBOG PESME! Došlo do sukoba među koleginicama: Povredila me je, a zna šta sam uradila za nju

printscreen

Estrada

ALEKSANDRA BURSAĆ UDARILA NA MLADENOVIĆKU ZBOG PESME! Došlo do sukoba među koleginicama: Povredila me je, a zna šta sam uradila za nju

Podeli vest

Aleksandra Bursać gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom ispričal sve o sporu sa koleginicom Andreanom Čekić oko pesme "Cipela", kao i tome da je najviše razočarana u Aleksandru Mladenović koja tokom celokupnog skandala nije stala na njenu stranu, već protiv nje.

Glavna tema u medijima prošle godine bila je informacija da popularna pesma "Cipela" više neće biti pevana u originalnoj izvedbi, već da će deonice Andreane Čekić zameniti mlađa koleginica Aleksandra Bursać

Sukob između koleginica, Andreane Čekić i Aleksandre Bursać kulminirao je kada je tekstopisac i producent, Saša Lazić, koji potpisuje spornu numeru, odlučio da je ukloni sa Jutjuba i tuži Čekićku, navodno potražujući 50.000 evra, koliko smatra da mu pripada zbog pregleda na pomenutoj platformi.

Foto: e-stock

Andreana Čekić

Zbog spora, pesma u kojoj peva Andreana se više neće naći na internetu, a sada je aktuelna nova - ona koju je prepevala Aleksandra. 

Aleksandra Bursać je gostujući u emisiji "Puls Srbije" otkrila sve o pomenutom skandalu i iznela svoju stranu priče. 

- Andreana i ja se nigde nismo srele, ali mi se nikada nešto nismo ni družile. Ne znam kako to da definišem da je povređena, ona nije bila tu povređena jer je ona lično skinula tu pesmu. Najviše je povređen Emir čiji je to bio prvenac i on je najviše izgubio zajedno sa autorom Sašom Lazićem. Mi smo samo želeli da vratimo tu pesmu na Jutjub i da ljudi imaju prilike da je slušaju. Ipak je ta pesma mega hit i tu nema priče da sam ja htela da je prisvojim. Već sam htela da dam i to neko učešće u svemu tome - rekla je pevačica i dodala:

Foto: informer.rs

Aleksandra Bursać

- Ja nisam bliska sa Andreanom, ali da mi je neko bio bliži razmislila bih i možda bij je zvala da je pitam. U ovom slučaju ja nisam htela da se mešam i smatrala sam da je to ispravno i da ja tu nigde ne grešim. Meni je žao samo što sam ja toliko napadnuta sa neke strane i to je par kolega koji nisu ni mene pitali i nisu mi rekli u oči neke stvari. Nego sve nešto preko medija. Ja bih rekla to direktno ili bih pitala kao što je jedna koleginica to uradila. Bilo je dosta kolega koji su bili dobri sa obe pa su me pitali i ja sam im lepo rekla moju stranu priče - rekla je Aleksandra.

Pevačica se potom osvrnula i na napade od strane kolega za koje je posebno istakla pevačicu Aleksandru Mladenović.

Foto: E-Stock

Aleksandra Mladenović

- Najviše sam se razočarala u Aleksandru Mladenović jer smo mi bile bliske i u mnogim situacijama sam bila uz nju, zna ona vrlo dobro u kojim, a da javno kažeš tako nešto i da sam loš čovek me je zaista povredilo - završila je pevačica. 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija