• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Blic/Informer.rs/A.S.

12.04.2023

07:30

TAKO DOKTORI ZAHTEVAJU! Supruga Darka Lazića otkrila detalje o njegovom zdravstvenom stanju nakon što je ponovo završio u bolnici zbog krvarenja

ATA Images

Estrada

TAKO DOKTORI ZAHTEVAJU! Supruga Darka Lazića otkrila detalje o njegovom zdravstvenom stanju nakon što je ponovo završio u bolnici zbog krvarenja

Podeli vest

Darko Lazić je nakon estetske korekcije zatezanja kože ponovo završio u bolnici jer nije mirovao te je došlo do krvarenja iz rane, a njegova supruga je otkrila u kakvom stanju je folker nakon svega.

Darko Lazić nedavno se podvrgao estetskoj korekciji zatezanja viška kože koja mu je ostala nakon što je naglo izgubio višak kilograma. Posle intervencije pevaču se pogoršalo stanje, te je ponovo završio u bolnici.

Folker je morao da miruje kako ne bi došlo do komplikacija, što on nije ispoštovao, te je zbog toga došlo do krvarenja, pa je morao ponovo u bolnicu.

Foto: ATA Images

Darko Lazić

Darko se tada nakon komplikacija oglasio na svom Instagram profilu rekavši da mora da otkaže svoje nastupe kako mu ne bi popucali konci.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pućiće mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu.

Foto: printscreen

Darko i Katarina

Njegova supruga Katarina se sada oglasila i otkrila kako teče oporavak poznato pevača.

- Mora strogo da miruje. Tako doktori zahtevaju, tako će biti sve dok ne zaraste kako treba - istakla je kratko ona.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija