• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

12.04.2023

11:01

JOŠ UVEK KRVARIM! Darko Lazić pokazao ranu nakon operacije, mora ponovo kod doktora: Viša sila je u pitanju

Prntscreen Pink

Estrada

JOŠ UVEK KRVARIM! Darko Lazić pokazao ranu nakon operacije, mora ponovo kod doktora: Viša sila je u pitanju

Podeli vest

Darko Lazić uključio se u lajv na svom Instagaram profilu i tom prilikom pokazao kako mu izgleda rana nakon hiruškog zahvata i obavestio svoje fanove da i dalje ima problem sa krvarenjem, zbog čega mora da otkaže nastupe jer mu je prepisano strogo mirovane, a zatim rekao da mora ponovo danas da poseti doktora kako bi mu izvadili drenove.

Darko Lazić nedavno se podvrgao estetskoj korekciji zatezanja viška kože koja mu je ostala nakon što je naglo izgubio veliki broj kilograma. Posle intervencije pevaču se pogoršalo stanje, te je ponovo završio u bolnici.

Folker je morao da miruje kako ne bi došlo do komplikacija, što on nije ispoštovao, te je zbog toga došlo do krvarenja, pa je hitno primljen ponovo u bolnicu. Nakon izlaska mu je naređeno da mora strogo mirovati, da ne bi došlo do većih komplikacija.

Foto: ATA Images

Darko Lazić

Pevač je zbog svog zdravstvenog stanja morao otkazati sve sve nastupe, a sada se putem lajva na Instagramu oglasio i otkrio sve detalje o svom zdravstvenom stanju. 

 

 

- Pričaju da sam drogiran i pijan, nije došao na nastup. Ja ustao u 8 jutros, spremio doručak, poljubio ženu. Najlakše je za meni izmisliti priče - pričao je Darko u lajvu, koji je onda pokazao i ranu od operacije.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darko Lazić pokazao ranu

- Danas vadim drenove, još 10 dana mirovanja. Viša sila je u pitanju. Još uvek krvarim. Moram da mirujem ako želite da pevam narednih 10 godina. Zbog dve, tri svirke neću sebi da upropastim život - odgovorio je folker fanovima na pitanje kada će se vratiti poslu.

Lazića je u kolima vozila supruga Katarina, a neki su pomislili da je u društvu neke nove žene, što je pevač demantovao.

 

- Kakva klinka, ovo je moja žena. Starija je od mene, stara kao biblija. Ljudi, prošetajte i za mene danas, ja ne mogu da izlazim napolje, a tako je lepo vreme - završio je on.

Foto: Instagram printscreen/darkolazicofficial

Darko Lazić

Darko se ovim povodom oglašavao iz bolnice i govorio o zdravstvenom stanju.

- Operisao sam stomak. Ne mogu da pevam pući će mi konci. Oporavak ide dobro. Biće sve kako treba. Ljubav je lek za sve. Ovo moje će da zaraste kao kvasac. Moram da primim još jednu terapiju. Rano ustajem da primim još jednu terapiju. Stiže doktor - govorio je Darko Lazić tada, koji je morao da otkaže nastupe u narednom periodu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija