• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/T. Matić

13.04.2023

07:00

IMAM NAJBOLJEG ZETA, PAŽLJIV JE PREMA TASI! Veljko Ražnatović otkrio kakav odnos ima s fudbalerom!

printscreen

Estrada

IMAM NAJBOLJEG ZETA, PAŽLJIV JE PREMA TASI! Veljko Ražnatović otkrio kakav odnos ima s fudbalerom!

Podeli vest

Veljko Ražnatović kaže da je Nemanja Gudelj najbolji zet na svetu! Mladi bokser oduševljen je kako fudbaler FK "Sevilja" brine o njegovoj sestri Anastasiji Ražnatović.

Sin Cece Ražnatović u intervjuu za Informer otvoreno priča o sportskoj karijeri, supruzi Bogdani, rođenju drugog sina Krstana, ali i o Tasi, koja živi u Španiji s Gudeljom. 

Foto: Foto: Informer.rs

Oduševljen zetom... Veljko Ražnatović


Kakav je Nemanja Gudelj kao zet? 
-  Odličan! Slažemo se najbolje na svetu. Zet mi je ozbiljan čovek, nije klinac i od njega očekujem da nastavi da poštuje i voli moju sestru, kao što je i dosad. Ma kapa dole za zeta! Srce mi je puno što je Tasa pronašla tako divnu osobu. Želim im sve najbolje!

Bogdana bi trebalo da se porodi na rođendan mog pokojnog oca Arkana-Veljko Ražnatović

Hoćete li uskoro posetiti sestru u Španiji?
- Ne. Mrzim da putujem, a posebno ne volim da letim avionom. Videćemo se kad Anastasija dođe u Srbiju.

Foto: printscreen

Uživaju u Sevilji... Nemanja i Anastasija


Vaša supruga Bogdana trebalo bi uskoro da se porodi. Da li je razmažena trudnica?
- Super je! Jedva čeka da se porodi i da opet bude mršava. Već imamo sina Željka i radujemo se što će nam se pridružiti i Krstan! Umem s decom i čine me srećnim. Pomažem Bogdani oko svega. Zapravo, imamo veliku familiju i svi jedni drugima pomažemo. 
Kad je Bogdanin termin za porođaj?
- Trebalo bi da se porodi 17. aprila, baš na rođendan mog pokojnog oca Arkana! Prvi sin Željko se rodio na rođendan mog tasta Bogdana. Jedva čekam da proslavimo dolazak drugog sina.
Hoće li vam nedostajati Anastasija na slavlju?
- Naravno. Neće moći da bude tu, ali biće prilike kad dobijem treće, četvrto, pa i peto dete. Planiram veliku porodicu. Želeo sam sina, a sada mi više nije bitno da li će treće dete biti dečak ili devojčica. Voleo bih da mi Bogdana rodi petoro dece!

Foto: Foto: Prntscreen Blic TV

Porađa se za pet dana... Bogdana Ražnatović


Da li je Željko ljubomoran zato što uskoro dobija brata?
- Svaki dan pita kada će konačno da upozna Krstana. Verujem da će biti ljubomore, ali to je normalno, tako je bilo i između Anastasije i mene. 

 Sa Nemanjom Gudeljom se odlično slažem, kapa dole za njega. Zet mi je ozbiljan čovek i od njega očekujem da nastavi da poštuje i voli moju sestru, kao što je i dosad- kaže sin Cece Ražnatović

Da li Željko voli da boksuje kao tata?
- Još je mali, ali ima džak za udaranje u kući. Voleo bih da boksuje rekreativno, a ako je talentovan, može i profesionalno.
Da li je tačno da otvarate akademiju za boks?
- Pripremam akademiju za decu. Biće to sedmodnevni kamp za mališane, u kom će naučiti osnove boksa. Želja mi je da deca žive zdravo i aktiviraju svoje telo. 
Kad je vaš sledeći meč?
- Zakazan je za 16. jun u Austriji, ali ime protivnika još ne znam. Siguran sam da će to biti neko ko je visoko rangiran, među prvih sto boksera na svetu i nadam se da ću pobediti. Idem na pripreme na Vladikavkaz u Rusiji. Pred meč treniram dva, pa čak i tri puta dnevno.
Da li ste nekad želeli da odustanete  od boksa?
- Tokom teških priprema ponekad pomislim: "Jao, šta mi je ovo trebalo." Ali nikad nisam hteo da odustanem. 

Postim svake srede i  svakog petka

Vaša porodica posti ceo post. Koliko je vama kao sportisti teško da to ispratite?
- Nisam ponosan na sebe što ne postim ceo post, već samo sredom i petkom. Teško mi je da na vodi ili ribi   imam jak trening. Nadam se da ću sazreti u tom smislu i da ću moći sledeće godine da iznesem ceo Božićni i Vaskršnji post. Vera u Boga mi je promenila život. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija