• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D.S.

14.04.2023

20:51

LOŠE KOMENTARE UGLAVNOM IMAJU ŽENE! Sanja Marinković progovorila o kritikama na njen račun!

ATA Images

Estrada

LOŠE KOMENTARE UGLAVNOM IMAJU ŽENE! Sanja Marinković progovorila o kritikama na njen račun!

Podeli vest

Voditeljka Sanja Marinković već neko vreme objavljuje na Instagramu tzv. Reels-ove (video) u kojima daje savete ženama svojih godina, a jedan od tih videa privukao je veliku pažnju javnosti.

Sanja je u emisiji Puls Srbije otkrila šta je motivisalo da se bavi temama koje se tiču zrelih žena, a prokomentarisala je i video o vezama u zrelijim godinama, koji je privukao veliku pažnju.

Foto: ATA Images

Sanja Marinković, voditeljka

- To je došlo spontano gde su moje neke mlađe saradnice koje su stalno imale neke komplimente na moj račun pitale pitanja poput šta da treniraju, kako da se hrane, koju kremu da kupe, itd. Dakle, razne stvari. Onda sam ja shvatila da bi možda bilo pametno da sve ono što sam slušala svih ovih godina od mojih gostiju koji su mnogo mudriji hvala Bogu i pametniji, nekako pretočim u neke male video sadržaje i da se bavim ženama mojih godina, a koje imaju drugačiju energiju - rekla je Marinković i dodala:

- Pokušavam da objasnim da kada dođu u ove neke godine nikada ne uzmu život kao konačan. Sada sam u pedesetim i ne bi trebao više, da nosim ni dekolte, da idem na žurke ili da imam partnera sa kojim ću voditi ljubav i u tome uživati. Onda kada se pogledaju neke žene na svetkoj i našoj sceni koje izgledaju fantastično i u ozbiljnim su zrelim godinama, a kakvu energiju imaju. Tada sam shvatila da nešto što sam ja shvatila i naučila prenesem damama koje se osećaju drugačije, a stalno me pitaju na drušvenim mrežama. Odlučila sam da radim te male savete.

Foto: ATA Images

Sanja Marinković, voditeljka

Voditeljka se potom osvrnula na video koji je izazvao veliku gledanost.

- Vidim da ih je zaintrigiralo ono "zbog čega je zabavljanje u zrelim godinama, možda lepše nego kad si mlađi" i znam da ima ona rečenica kada sam rekla "verujte mi, da je uživanje u seksualnom odnosu možda i bolje nego kad ste mlađi". Tada su krenuli različiti komentari poput "jao gde je tebi mesto". Mada te loše komentare su uglavnom imale žene i onda nekad volim da kažem "da se u ovoj zemlji vodi tihi rat među ženama". Umesto da smo solidarne, da se podržavamo, da u zrelim godinama imamo optimizma, da se šalimo na svoj račun, mi bre ratujemo - rekla je Marinković.​ ​


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 1 godinu

Dosadila si i bogu i narodu!Drzi te rijali Pink jer ne bi imala gde bi radela.Zanela si se dosado jedna!Umes li nesto novo da sm islis na rijaliti Pink ili si za sve sposobna ka Zeljko.Treba vam dati Nobelovu nagradu.

Izbori 2024

Vesti

TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!
Live TV

Čak i da Rusija okupira celu Ukrajinu, rat se neće završiti! Dve velike sile bore se za lične interese i ni jedna neće popustiti!

Mnogi analitičari prognoziraju da će naredna polovina godine biti malo mirnija od prve. Ipak, nagoveštavaju se nova ratna žarišta u svetu. O ratovima i geopolitici u emisiji "Rat uživo" govorili su Marko Matić iz Centra za odgovorne medije i prof. dr Dragan Škobalj, ekspert za energetiku. Uživo u program, putem vajber uključenja javio se i ratni reporter i novinar Igor Damjanović, kao i novinar Dejan Jelača.

27.06.2024

19:44

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)
Live TV

Kako su prodali Miloševića Hagu? Njegov čuveni govor na Gazimestanu okupio je dva miliona Srba! (VIDEO)

Ako se vratimo u 1989. godinu, setićemo se Miloševićevog govora na Gazimestanu. Neke rečenice izvučene su iz konteksta i tako su korišćene kao navodni dokazi protiv njega na sudu u Hagu. Takođe na Vidovdan predsednik Milošević izručen je Hagu. Da li je sve to moralo i u čemu je simbolika Vidovdana kroz celu srpsku istoriju govorili su u "Info danu" Drušan Proroković i Zoran Anđelković.

27.06.2024

18:03

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada! (VIDEO)
Live TV

Da li se Kurti uplašio sastanka sa predsednikom Vučićem? Lažni premijer zapravo je samo slušao naređenja sa Zapada! (VIDEO)

Juče su održani pregovori u Briselu o Kosovu i Metohiji. Svi su se pojavili, ali se nisu svi sreli. Aljbin Kurti je izbegao susret sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem. Da li Kurti nije hteo ili nije smeo da se sastane sa predsednikom, ostaje dilema. Na ovu temu u "Info danu" govorio je Demo Beriša, predsednik Matice Albanaca u Srbiji i Vladimir Kokanović, predsednik Saveza Srba u Sloveniji.

27.06.2024

16:43

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?
Srbija

Da li se krstite kada prođete pored crkve?

Primetili ste sigurno i videli mnoge da se prolazeći pored crkve, bilo pešice, bilo nekim prevoznim sredstvom, prekrste. Možda i vi to često radite, a ne znate da li postupate ispravno ili je pak reč o sujeverju.

26.06.2024

15:17