• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/D. I.

17.04.2023

19:39

POČELO SLAVLJE KOD CECE! Prvi gosti stigli u vilu, sve okićeno zbog rođenja malog Krstana!

e stock

Estrada

POČELO SLAVLJE KOD CECE! Prvi gosti stigli u vilu, sve okićeno zbog rođenja malog Krstana!

Podeli vest

Slavlje u vili pevačice Svetlane Cece Ražnatović povodom rođenja njenog drugog unuka, Krstana, upravo počinje i prvi gosti su počeli da pristižu.

Među gostima je Aleksandra Bursać koja je stigla u pratnji kolege Jovana Joce Stefanovića, a njih dvoje će verovatno i pevati na slavlju. Joca je u ruci držao ogroman buket cveća i sa Aleksandrom ispozirao ispred vile u Ljutice Bogdana.

Foto: e-stock

Joca i Aleksnadra

Ulaz porodične kuće Ražnatovića ukrašen je plavim balonima i sve je spremno da Veljko i njegovi članovi porodce i prijatelji proslave rođenje malog Krstana.

A odmah posle njih stigao je i ponosni tata Veljko koji je od komšija dobio cveće i primao čestitke već ispred kuće. 

Foto: e-stock

Veljko Ražnatović

Bogdana Ražnatović danas se porodila i na svet donelka njihovog drugog sina, a Krstan je rođen na rođendan svog pokojnog dede Željka Ražnatovića Arkana što je sve obradovalo. Pre krstana Veljko i bogdana imaju dobili su sina Željka koji će uskoro napuniti tri godine.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija