• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

22.04.2023

22:45

BOLJE MI JE DA SMRDIM NA G**NO!  Marija Šerifović šokirala u emisiji! Zahtevala od voditeljke da sama izabere sa kim će gostovati!

ATA Images

Estrada

BOLJE MI JE DA SMRDIM NA G**NO! Marija Šerifović šokirala u emisiji! Zahtevala od voditeljke da sama izabere sa kim će gostovati!

Podeli vest

Marija Šerifović, gostujući u emisiji "Magazin IN", govorila je na različite teme, a pravo iznenađenje gostiju i gledalaca kraj malih ekrana, izazvala je objašnjavajući kako uživati i biti srećan.

Sada će neki koji gledaju ovo da kažu "lako je njima imaju para, pa mogu da uživaju i budu srećne". Ja na to kažem da nije poenta u tome! Ja mogu da se probudim u stanu od 37 kvadrata, da se na mene popne moj pas od 30 kilograma, da me ubali celu, da smrdim na g*vno i da budem srećna. Ili da u pet ujutru, jedem paštetu i hleb na haubi sa prijateljima i da bude presrećna. Isto tako, mogu da odem i u Ameriku i tamo budem srećna, poenta je kako sve to smai doživljavamo - rekla je Marija.

Još jedno iznenađenje izazvao je Marijin komentar na samo gostovanje u Emisiji Magazin In.

Foto: printscreen

Marija Šerifović

Moram da kažem da mene Sanja punih 8 godina zove da gostujem u emisiji. Uvek se nešto desi, da nikada nisam mogla da dođem. I sada kad smo dogovarale, rekla sam samo da želim da budem u odabranom društvu. Tako da sam joj predložila gošće i dogovorile smo se napokon.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!
Live TV

Opozicija hoće da etiketira narod koji je glasao za nju kao genocidan! Srbija je postala problem od 2012. jer smo počeli da pričamo o svojim žrtvama!

Radomir Lazović iz Zeleno-levog fronta najavio je da bi deo opozicije mogao da donese alternativnu deklaraciju posvećenu obeležavanju navodnog genocida u Srebrenici. Lazović je osudio održavanje sednice Skupštine Srbije 11. jula jer je, kako kaže, to dan kada se obeležava sećanje na događaje u Srebrenici, a ne trenutak za usvajanje Svesrpske deklaracije. Na ovu šokantnu najavu reagovao je gost "Info jutra" publicista Darko Zlojutro.

05.07.2024

10:31

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

(ANKETA) Ko osvaja EURO?
EURO 2024

(ANKETA) Ko osvaja EURO?

Evropsko prvenstvo u fudbalu ulazi u završnu i najuzbudljiviju fazu, navijači iz osam zemalja strepe i sanjaju da će se baš njihovi ljubimci popeti na krov Evrope, a šta vi mislite, kome će pripasti laskavo priznanje?

05.07.2024

10:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija