• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.04.2023

08:17

ŠOKANTNI DETALJI ODNOSA VIDIĆA I KARLEUŠE, VODILI RAT! Družili su se sve dok nije počela da dira Seku!

printscreen

Estrada

ŠOKANTNI DETALJI ODNOSA VIDIĆA I KARLEUŠE, VODILI RAT! Družili su se sve dok nije počela da dira Seku!

Podeli vest

Odnos Jelene Karleuše i Saše Vidića bio je jedan od najturbulentnijih na domaćoj estradi, niko nije ostao imun na njihove rasprave.

Javnost gotovo da ne zna da je upravo Karleuša jedna od prvih pevačica sa kojima je poznati dizajner sarađivao na početku svoje karijere.

- Ljudi ne znaju da sam ja počela moju "modnu karijeru" upravo sa tobom '97. godine. Ne da smo matori, nego jako dugo i kvalitetno trajemo i ti i ja - otkrila je Karleuša gostujući pre par godina u emisiji "456 sekundi sa Sašom Vidićem".

Foto: printscreen

 

Karleušino gostovanje u pomenutoj emisiji ujedno je bilo i njeno zvanično pomirenje sa dizajnerom britkog jezika, od čijih je komentara cela estrada drhtala.

O istoriji odnosa Jelene Karleuše i Saše Vidića možda bi se mogla napisati i knjiga, ali jedno je sigurno, a to je da su oboje uvek znali kako da "potkače" jedno drugo, a mnogi su smatrali da dve "zaraćene strane" savršeno razumeju nepisana pravila šoubiznisa, te da su u skladu s tim i davali oštre, ponekad i surove izjave jedno o drugom.

- Karleuša i ja smo se družili krajem devedesetih, sve dok nije počela da mi dira Seku. To je bilo ružno i zamolio sam je da to ne radi jer mi je Seka bila klijent. Bolelo me je kad je pričala da je krmača, pa je šetala ono prase..Jelena i ja smo zbog toga opasan rat vodili na Tviteru. Mi nikad nećemo piti kafe, ali imaćemo to prećutno poštovanje. Jelena je vrlo inteligentna, ali, nažalost, ne koristi je uvek dobro. Ona je moj alter ego - izjavio je Vidić u jednom intervjuu na pitanje da li bi se družio s Jelenom Karleušom.

Inače, Jelena Karleuša se među prvima oglasila nakon vesti o smrti poznatog dizajnera i tako stavila do znanja da među njima, uprkos svemu, nije bilo zle krvi.

"Neka ti duša počiva u miru", kratko je napisala na Instagramu uz Vidićevu crno-belu fotografiju.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija