• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

26.04.2023

22:26

NOVI DETALJI SMRTI SAŠE VIDIĆA! KRIO SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE! Poslednjih meseci je bio čist, ali se žalio na vrtoglavice!

printscreen

Estrada

NOVI DETALJI SMRTI SAŠE VIDIĆA! KRIO SVOJE ZDRAVSTVENO STANJE! Poslednjih meseci je bio čist, ali se žalio na vrtoglavice!

Podeli vest

Modni kreator Saša Vidić iznenada je preminuo pre dva dana u KBC Bežanijska kosa i biće sahranjen u četvrtak na beogradskom Novom groblju.

Iznenadna smrt modnog kreatora i stiliste odjeknula je širom regiona, a sve je šokirao podatak da je poslednje dane života proveo ozbiljno bolestan i sam, u lošoj materijalnoj situaciji, zaboravljen od svih i sa samo dve stolice u stanu u kom je živeo na Novom Beogradu.

Iako su Sašini roditelji preminuli, a ni on sam u medijima nije pominjao druge članove svoje porodice, u jednim dnevnim novinama se dan uoči sahrane pojavila i čitulja za pokojnog Vidića. Od njega su se poslednji put oprostili članovi najjuže porodice: tetka Dragica, brat Igor i sestre Aleksandra i Maja.

Foto: printscreen

Upravo jedna od rođaka oglasila se uoči Sašinog pogreba. Ipak, iz poštovanja prema pokojnom rođaku ova članica porodice je insistirala na anonimnosti.

- Saša je bio vrlo specifična osoba. Nekako je s godinama navikao na samoću i nije održavao kontakt s nama, koji smo mu bili najbliži rod. Mi smo sve informacije o njemu saznavali iz medija, ja sam se s njim povremeno čula. On čak ni sa svojim ocem Petrom, koji je preminuo prošle godine, nije razgovarao. Nisu bili u svađi, nego su se jednostavno udaljili. Najviše zbog posla i drugih obaveza. Voleo ga je, ali je to pokazivao na sebi svojstven način. I sve ove poznate ličnosti o kojima je negativno pričao i komentarisao ih u javnosti on nije mrzeo. To je bio njegov humor, ali mnogi su to pogrešno tumačili - ispričala je rođaka, a zatim otkrila i da li su oni znali da je bolestan i da je u lošoj materijalnoj situaciji:

- Nikada nije hteo da priča o svom zdravlju, niti nam je tražio pomoć. Da nam se obratio, sigurno bismo mu pomogli. Najčešće se čuo s jednim našim rođakom, ali se ni njemu nije u poslednje vreme javljao. Od nas nije imao bliže. Nikada nam nije tražio novac, niti bilo šta. Previše je bio ponosan za tako nešto. Kao i svi, viđali smo po medijima i čitali da mu je bilo loše, ali mi tu nismo mogli ništa. Čuli smo od jednog njegovog poznanika da je poslednjih meseci bio čist i da se žalio na česte vrtoglavice. Ipak, organizam mu je očito bio uništen i to je dovelo do tragičnog kraja. Lekare i bolnice nikad nije voleo i zaobilazio ih je u širokom luku. Da je ranije potražio pomoć i dobio adekvatnu terapiju, možda ne bi došlo do svega ovoga. Ali sada je kasno da se priča o tome - završava Vidićeva rođaka


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Sara Ćirković šampionka Evrope!
Ostali sportovi

Sara Ćirković šampionka Evrope!

Kakav uspeh za srpski sport! Mlada srpska bokserka Sara Ćirković (19) osvojila je titulu šampiona Evrope, pošto je u finalu šampionata u Beogradu, u kategoriji do 54 kg, ubedljivo savladala Rumunku Lakramioaru Perijok.

27.04.2024

18:22

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija