• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Milan Dimitrijević

30.04.2023

12:45

SNIMAK SUSRETA MILETA KITIĆA I SANDRE AFRIKE POSLE 15 GODINA: Folker ne skida pogled sa svoje nekadašnje igračice!

printscreen

Estrada

SNIMAK SUSRETA MILETA KITIĆA I SANDRE AFRIKE POSLE 15 GODINA: Folker ne skida pogled sa svoje nekadašnje igračice!

Podeli vest

Na svadbi u Berlinu proteklog vikenda pevali su nekadašnji saradnici, a kako se ranije spekulisalo i ljubavnici, Mile Kitić i Sandra Afrika, što je izazvalo veliku pažnju korisnika društvenih mreža.

Poznato je da su naši pevači redovno angažovani na slavljima u inostranstvu, a ništa drugačije nije protekao ni vikend za nama, pa su tako na jednom svadbenom veselju u Berlinu pevali veteran među estradnjacima Mile Kitić i njegova mlađa kolegnica, a nekada igračica Sandra Afrika.

Sama "tezga" ne bi privukla pažnju javnosti, ali i korisnika društvenih mreža da dvoje folkera iza sebe nemaju dugu istoriju, te da ovo nije njihov prvi susret posle skoro dve decenije od zajedničkih nastupa na kojima se Afrika i istakla zavodljivim plesom u lascivnim kostimima. 

 

 

Naime, na TikToku se pojavio video-zapis na kome Prodanovićeva i Kitić sede za stolom i ne komuniciraju, dok pevač otvoreno, pomalo setno gleda u pravcu atraktivne pevačice. Istovremeno, vidimo Sandru koja razgovora sa nekim preko video poziva. 

Snimak je izazvao gomilu reakcija, a neki od komentara su:

- "Opa Mile, kakav pogled", "Mile Kitić je zaslužan sada za to što jeste, inače bi još plesala", "sada se pravi kao da nije bila njegova gola plesačica na nastupima", "stara ljubav"...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mile Kitic (@milekitic)

 

Podsetimo, odnos Mileta Kitića i Sandre Afrike decenijama unazad neiscrpna je tema pisanja medija. Pre svega, najglasnije spekulacije bile su da je njih dvoje osim poslovne saradnje, vezivala i emotivna veza, te da je pevačicu, kako se pisalo, Kitićeva supruga Marta Savić "čupala za nadogradnju" što je ona pre nekoliko godina demantovala. 

Nije istina. Niko nikog nije čupao. Jednostavno, putevi su nam se razišli. Ja sam radila sa njim i u nekom periodu sam snimila svoju pesmu i prosto otišla iz te priče. Počela sam da gradim nešto svoje. Ništa od toga nije istina. Niko nikom nije pretio, niti ona meni, niti sam ja nekome - otkrila je tada Sandra.

 

 

Afrika je tada objasnila i zašto više sa kolegom nije u dobrim odnosima, te koji Miletov gest ju je najviše povredio:

- Ja sam samo bila uvređena na tom početku kad on meni nije pomogao u tome nekom smislu. Meni nije trebala finansijska pomoć, niti ništa tome slično, nego prosto da me najavi kod Marine (Tucaković prim. aut.), pošto je ona meni pisala pesmu "Afrika", a oni su bili super tada, da me najavi samo, da je zove i da kaže da ću ja da dođem i da želim pesmu. Prosto je lakše. To je pet minuta razgovora i sto dinara kredita, ali to nisam dobila, tako da sam se jedino na to naljutila - objasnila je Prodanovićeva.

 

 

Sve ovo isprovociralo je pevačicu jer, kako ona kaže, Mile je i te kako znao da bude kulturan i fin kada mu je trebala njena pomoć.

Jer ja kad sam mu trebala, i te kako je umeo da bude fin i kulturan i da zove moju mamu, jer sam ja bila maloletna za pasoš da se završi što pre i za svašta nešto, tako da me je to malo uvredilo, ali nije bilo nikakve svađe - rekla je pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija