• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

03.05.2023

13:53

CRNI DAN! MILICA TODOROVIĆ SLOMLJENA OD TUGE! Izgubila voljenu osobu, duboko ožalošćena zbog ubistva u školi "Vladislav Ribnikar!

printscreen

Estrada

CRNI DAN! MILICA TODOROVIĆ SLOMLJENA OD TUGE! Izgubila voljenu osobu, duboko ožalošćena zbog ubistva u školi "Vladislav Ribnikar!

Podeli vest

Pevačica Milica Todorović doživela je neopisivu bol danas u porodici kada joj je preminuo deda, ali i zbog masakra u OŠ "Vladislav Ribnikar".

Jutros je javnost zatekla i duboko potresla vest o tragičnom događaju u osnovnoj školi „Vladislav Ribnikar“ na Vračaru u kojoj je došlo do pucnjave od strane maloletnog lica koje je usmrtilo više osoba. Tom prilikom oglasile su se i mnogobojne poznate ličnosti a među jima je i pevačica Milica Todorović koja se oglasila na društvenoj mreži Instagram i pritom otkrila da je ovo veoma težak dan i za njenu porodicu.

Naime, pevačica je otkrila da joj je danas preminuo deda.

Foto: Instagram

– Neopisiva tragedija. Crni dan. Saučešće porodicama preminulih. Nekam im Bog da snage da izdrže teške dane. I za mene je ovo težak dan. Moj deda Zoran se jutros upokojio. Putuj sa anđelima i neka ti duša pronađe mir – napisala je pevačica i istakla da je neopisivo tužna.

Foto: Instagram

Podsetimo, jutros u 8.30 u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, učenik sedmog razreda Kosta K. (14) ubio je osmoro dece i čuvara škole.

Kako smo izvestili, učenik sedmog razreda te škole došao je s pištoljem i pucao na drugare. Prvo je ubio čuvara, zatim nastavio svoj krvavi pir.

Kako se nezvanično saznaje, Kosta K. je bio žrtva vršnjačkog nasilja. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija