• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

03.05.2023

18:08

ZANEMELA SAM OD STRESA, ŠOKA, BOLA! Milica Pavlović potresena zbog stravičnog masakra u školi: Nezapamćena tragedija

E-Stock

Estrada

ZANEMELA SAM OD STRESA, ŠOKA, BOLA! Milica Pavlović potresena zbog stravičnog masakra u školi: Nezapamćena tragedija

Podeli vest

Milica Pavlović van sebe je zbog stravičnog masakra koji se desio danas u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru i tom prilikom je javno izjavila saučešče porodici i prijateljima tragično nastradale dece i radnika obezbeđenja.

Neviđena tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je četrnaestogodišnji dečak ubio osmoro dece i pripadnika obezbeđenja škole, Dragana V., a tom prilikom ranio je i još nekoliko učenika, kao i nastavnicu. 

Povodom ovoga oglasila se i Milica Pavlović, koja je izjavila saučešće porodicama preminule dece i radnika obezbeđenja

Foto: Instagram printscreen/senoritamilica

Milica Pavlović oglašavanje na Instagramu

- Zanemela sam od sresa, šoka, bola... Nezapamćena tragedija, preteški i prestrašni dani za našu zemlju i naš narod. Ne mogu da zamislim kroz kakvu tugu i nesreću sada prolaze roditelji, sestre, braća, prijatelji, rodbina nastradale dece. Moje iskreno i najdublje saučešće. Ne znam šta bih više i mogla da kažem. Moje misli i molitve su sa njima - napisala je Milica. 

Podestimo, Milica se trenutno nalazi u Americi, gde održava turneju, međutim, zločin koji se dogodio ostavio je sve bez teksta.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Montana90

pre 1 godinu

Uvesti detektor za metal koji su još uveli 80ih u Americi

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija