• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

03.05.2023

22:53

TO JE NAJMANJE ŠTO MOŽEMO DA URADIMO U OVOM TRENUTKU! Poznati muzičari otkazali nastupe zbog masakra na Vračaru

Informer, Aleksandar Jovanović Cile, Marko Đoković

Estrada

TO JE NAJMANJE ŠTO MOŽEMO DA URADIMO U OVOM TRENUTKU! Poznati muzičari otkazali nastupe zbog masakra na Vračaru

Podeli vest

Nakon tragedije koja je potresa celu Srbiju, mnogi pevači odlučili su da otkažu nastupe koje su imali zakazane za ovaj vikend, a putem Instagram profila javno su iskazali svoju bol zbog masakra na Vračaru.

Nezapamćena tragedija dogodila se jutros u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru, gde je četrnaestogodišnji dečak ubio osmoro dece i pripadnika obezbeđenja škole, Dragana V., a tom prilikom ranio je i još nekoliko učenika, kao i nastavnicu. 

Naši pevači koji imaju zakazane nastupe u regionu, ali i širom sveta otkazuju nastupe zbog tragedije koja je zadesila Srbiju.

Jedna od prvih koja je otkazala nastup bila je Marija Šerifović.

Foto: printscreen tvin

Marija Šerifović

 

- Dragi prijatelji, duboko sam potresena tragedijom koja se dogodila u školi "Vladislav Ribnikar". Odlučila sam da otkažem koncert koji je trebalo da se održi ovog vikenda u akvaparku u Hrvatskoj. Smatram da naredne dane treba da provedemo u tišini i molitvi za nastradale. Moje najiskrenije saučešće i solidarnost u bolu za porodice poginule dece i radnika škole - napisala je Marija.

Milica Pavlović trenutno je na turneji u Americi, međutim, ovaj zločin ju je duboko potresao, te je i sama istakla da neće pevati.

Foto: Foto: Mina Dishlenkovich

Milica Pavlović

- Zanemela sam od sresa, šoka, bola... Nezapamćena tragedija, preteški i prestrašni dani za našu zemlju i naš narod. Ne mogu da zamislim kroz kakvu tugu i nesreću sada prolaze roditelji, sestre, braća, prijatelji, rodbina nastradale dece. Moje iskreno i najdublje saučešće. Ne znam šta bih više i mogla da kažem. Moje misli i molitve su sa njima. Zbog tragedije u osnovnoj školi na Vračaru, otkazujem svoj nastup koji je zakazan sada za subotu u Dizeldorfu. Sigurna sam da nema potrebe za daljim objašnjenjem. Još jednom moje iskreno i najdublje saučešće svim porodicama nastradalih...

Aleksandra Prijović je takođe otkazala nastup, i izjavila saučešće porodicama.

Foto: ATA Images

Aleksandra Prijović

- U znak poštovanja prema svim žrtvama današnje tragedije i njihovim porodicama, obaveštavam vas da smo otkazali nastupe zakazane za ovaj vikend. Novi datumi ovih nastupa će biti uskoro objavljeni. Najiskrenije saučešće svima koje je zadesila ova neopisiva tragedija.

Saša Kovačević je takođe otkazao nastup, te se potresnim rečima obratio porodicama.

Foto: foto: instagram/sashakovacevic , youtube /Sasa Kovacevic .TV

Saša Kovačević

- Osećam neopisivu tugu i bol u duši zbog tragedije, koja je pogodila sve nas.  Duboko i iskreno saučešće izjavljujem porodicama poginulih. Neka im dragi Bog podari mir i svetlost u nekoj nebeskoj učionici. Povređenim mališanima neka Bog podari snage da prežive i oporave se od ovog tragičnog događaja. Povodom velike tragedije koja je zadesila našu zemlju nastupi se pomeraju za sledeću nedelju.

Aca Lukas, Ana Nikolić su takođe otkazali nastupe povodom tragedije.

Foto: printscreen

Aca Lukas i Ana Nikolić

- To je najmanje što možemo da uradimo u ovom trenutku, za porodice nastradalih u monstruoznom zločiinu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ZVEZDANA

pre 1 godinu

Svaka čast! Lepo je videti da ima humanih i ispravnih estradnih zvezda. Za mene je veliko razočaranje da je pak neko kao što je Zdravko Čolic uredno pevao u Oslu na dan ovakve tuge za našu zemlju. Sramota kakva su postala nekada slavna imena. Sada je svima sve u novcu, čak i nekome ko se izdaje za osobu visokih moralnih stavova. https://youtu.be/nB5gjbtFcwU

sledeća vest

Vesti

TV

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika  Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)
Podkast

London radi na uništavanju Srbije i pravoslavlja, a krajnji cilj je šokantan! Politika Sarajeva, Zagreba i Podgorice diktirana je iz jednog centra! (VIDEO)

"Slobodna Bosna" danima vodi kampanju protiv Srbije i predsednika Vučića. Ipak, najgori su domaći izdajnici koji podržavaju medije iz Bosne, ali i Crne Gore i Hrvatske; a svi imaju jedan cilj: da vide uništenu Srbiju. Na ovu temu u "Info danu" govorili su član GO SNS Branislav Ivković i novinar Darko Zlojutro.

27.07.2024

17:00

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Srbija