• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir/Informer/D. I.

12.05.2023

18:05

TRAŽE DA SE OTKAŽE KONCERT BAJE MALOG KNINDŽE! Alarmirana i policija kako bi se sprečio spektakl na Tašmajdanu!

Estrada

TRAŽE DA SE OTKAŽE KONCERT BAJE MALOG KNINDŽE! Alarmirana i policija kako bi se sprečio spektakl na Tašmajdanu!

Podeli vest

Popularni pevač Mirko Pajčin, javnosti poznatiji pod pseudonimom Baja Mali Knindža trebalo bi da održi koncert na Tašmajdanu 27. maja, ali mladi komunisti zahtevaju da se nastup ovog izvođača otkaže.

Pevač koji peva krajiške numere veoma je popularan, međutim, Savez komunističke omladine Jugoslavije (SKOJ) u svom saopštenju navodi da Bajine pesme promovišu nasilje i druge loše vrednosti i da bi nadležni trebalo da reaguju što pre.

Foto: insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Sprema se da održi koncert za pamćenje, ali mu prete otkazivanjem... Baja

- Zahtevamo od Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije i direktora Sportskog centra Tašmajdan Mirka Pavlovića da otkažu održavanje koncerta Mirka Pajčina, poznatijeg kao Baja Mali Knindža. Koncert je potrebno zabraniti jer njegovi tekstovi pozivaju na nasilje, etničku, nacionalnu i versku mržnju, podržavaju mizoginiju i seksizam, te afirmativno govore o kriminalu, alkoholu i drogama, što je sve zakonom kažnjivo u Republici Srbiji - navodi se u saopštenju.

U nastavku je Baja optužen i da je lažni patriota:

- Baja Mali Knindža u svojim tekstovima veliča četničkog zlikovca i izdajnika srpskog naroda, saradnika nemačkog i italijanskog okupatora (a od 1945. godine i saradnika CIA) Momčila Đujića. Baja Mali Knindža, koji sebe lažno promoviše kao srpskog patriotu, tokom rata je bio dezerter, a ljudsku nesreću i patnju je koristio kako bi zgrtao ogromne količine novca, potpirujući mržnju - navode oni, dodajući da je posebno neprimereno da se sporni koncert održi u danima nakon tragičnih masovnih ubistava koja su se dogodila u našoj zemlji.

Baja Mali Knindža nije komentarisao saopštenja SKOJ-a i njihove napore da se njegov koncert otkaže.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Svi komentari
Festan Njemanitz

pre 1 godinu

Momchilo Jewish , saradnik CIA , serbian priest i cetnicki vojvoda , jebo te sve same patriote .

CH

pre 1 godinu

... jebem li vam rod i porod, komunisticka stoko....jebo li vam onaj skot mater svima vama komunistima i napupalim pionirkama...

SRB

pre 1 godinu

Da li je ovo moguce 2023 g. u Srbiji da se desava.Pevacu Srpske nacionalne muzike zabranit u Srbiji da peva.Gospode pomozi.

Idi begaj

pre 1 godinu

Ma ko ga jebe? Zashto pishete o govnarima? Ko ih jebe? Koji je on kurac u nashim zivotima? Znam da necete ovo objaviti, ali mogli bi da malo prepravite sa zvezdicama, pa da vidimo sta kaze "javno mnjenje", a ne administrator. Ko i njega jebe, a i vas? Objavljujete samo one, koji vas hvale.

Ana

pre 1 godinu

Konačno nešto pametno od komunista, baja je zao čovek, ratni huškač i profiter. Neka ide tako odkle je došao pa nek peva

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija