• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Grand/Informer/A.S.

13.05.2023

09:05

ALINA JUHART ISPALA IZ "ZVEZDA GRANDA"! Nakon konačne odluke stručnog žirija pevačica izjavila samo jedno

Youtube printscreen/Grand Online

Estrada

ALINA JUHART ISPALA IZ "ZVEZDA GRANDA"! Nakon konačne odluke stručnog žirija pevačica izjavila samo jedno

Podeli vest

Miljenica publike, Alina Juhart, na iznenađenje svih, ispala je iz petok kruga takmičenja "Zvezde Granda", a nakon konačne odluke stručnog žirija, pevačica je sa scene poslala snažnu poruku svima.

Transrodna pevačica, Alina Juhart (30), takmičarka ovogodišnje sezone "Zvezda Granda" pokupila je brojne ovacije publike več tokom svog prvog nastupa na pomenutom takmičenju. Pored izgleda i glasa, publika voli kod Aline iskrenosti i opuštenost na sceni.

Iako su joj svi predviđali ulazak u samo finale takmičenja, Alina je ipak ispala u petom krugu, na iznenađenje mnogih. 

Foto: Youtube printscreeen

Alina Juhart

Ona je otpevala pesme "Replay" i "Martini" i uprkos odličnom kostimu i šouu koji je donela na scenu, žiri joj nije dao dovoljan broj glasova za prolazak u sledeće kolo. 

Pored Aline, to veće je ispao i njen rival, Srđan Simić, sa kojim se borila na sceni, a po rečima Saše Popovića, jako mu je žeo što nisu prošli dalje, ali to je bila odluka žirija u tom momentu.

- Bili ste vrlo interesantni, vrlo zanimljivi, televizijska publika je uvek reagovala na vas, imali smo velike šerove i rejtinge, ali žiri je ovog puta ovako presudio i to je za vas kraj ovog takmičenja - rekao je Popović, a Alina je od njega zatržila reč.

Foto: Youtube printscreen/Grand Online

Alina Juhart

Iako su mnogi mislili da je razočarana što se nije plasirala dalje, ona se obratila svim članovima žirija, kao i gledaocima kraj malih ekrana i zahvalila se na podršci.

- Ja sam svima prezahvalna na predivnom iskustvu, moja poruka je oduvek bila i zauvek će biti ljubav. I idemo dalje, širimo ljubav. Hvala svima – rekla je Alina i poslala srce svim članovima žirija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici
Izbori 2024

Aleksandar Vulin o izborima 2. juna: Vučić mora da se bavi izborima, ovo nisu lokalni izbori, hoće da slome kičmu Vučiću i našoj slobodarskoj politici

Gostujući u jutarnjem programu televizije Prva, Aleksandar Vulin je kazao da se 2. juna odlučuje o budućnosti Srbije, te da nije reč o lokalnim izborima koji se samo tako zovu. Vulin je kazao da na ovim izborima hoće da slome kičmu Vučiću da bismo se odrekli Republike Srpske, Kosova i Metohije, da bismo priznali da smo genocidan narod i uveli sankcije Rusiji.

27.04.2024

12:39

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!
još obaveza

Grčka uvodi šestodnevnu radnu nedelju!

U Grčkoj se od jula uvodi šestodnevna radna nedelja, a ova obaveza će se odnositi na državne službe, komunalna preduzeća, banke, privredna društva, organizacije i poljoprivredna gazdinstva koja su do sada praktikovala petodnevni nedeljni sistem rada.

27.04.2024

14:12

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija