• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/T.M./A.S.

15.05.2023

17:06

KATARINA GRUJIĆ PROŠIRUJE PRIVATNI BIZNIS! Pevačica gradi još jednu kuću u Crnoj Gori: Mnogo nam dobro ide (VIDEO)

Marko Đoković

Estrada

KATARINA GRUJIĆ PROŠIRUJE PRIVATNI BIZNIS! Pevačica gradi još jednu kuću u Crnoj Gori: Mnogo nam dobro ide (VIDEO)

Podeli vest

Katarina Grujić je otkrila da proširuje porodični biznis i da je u izgradnji još jedna kuća u Crnoj Gori koju će iznajmljivati.

Danas su se u Hramu Svetog Save u Beogradu pred Bogom na večnu ljubav zakleli sin pevača Radiše Trajkovića Đanija, Marko Trajković i njegova izabranica Minja.

Odmah nakon ceremonije sklapanja braka, mladenci i gosti su se zaputili u jedan prestonički restoran gde će biti upriličeno gala slavlje.

Foto: Marko Đoković

Đanijev sin Marko i njegova supruga

Među prvim gostima sa javne scene došla je pevačica Katarina Grujič u pratnji svog supruga Marka Gobeljića i oca Gruje.

Katarina je izjavila da je mladencima odlučila da pokloni kovertu za svadbu kako bi sami potrošili novac na ono što žele. 

- Trajkovići su kao i moja prodica, ja ih poznajem od 7. godine. Đani i moj tata su pobratimi, tako da, iz godine u godinu jedva čekam ova slavlja. Marka poznajem od kako je bio mali.  Ako budu tražili ja ću zapevati večeras. Ja mislim da je mladencima ipak najbitnije za poklon dati kovertu, oni treba da odaberu na šta će potrošiti taj novac - rekla je Katarina.

Pevačica je istakla da če joj ova letnja sezona biti radna, ali da će imati vremena i za porodicu. 

Foto: Marko Đoković

Katarina Grujić sa pordicom


- U junu putujem za Crnu Goru, biću dole sa mojom porodicom kod nas kući, vodimo Katju jer svaki drugi dan imam nastupe u Crnoj Gori i lakše mi je da smo svi zajedno. Jedan dan ću biti ceo dan sa porodicom, drugu noć nastupam. Moja porodica će brinuti o mojoj ćerkici i vodimo dadilju sa sobom, a kada sam ja tu, ja ću brinuti o njoj - izjavila je pevačica. 

Kaća je istakla da proširuje porodično biznis i da gradi još jednu kuću u Kolašinu koju će izdavati.

- Pravimo još jednu kuću u Crnoj Gori, mnogo nam dobro ide da pravimo još jednu, sad malo manju, jer je velika za osmoro ljudi, sad pravimo manju za četvoro. Isto u Kolašinu zidamo. Imam još neke ideje na umu, neke nove planove, ali ne bih još to otkrivala. Kuću u Budvi ne izdajemo, to je za nas - izjavila je Katarina. 

Ceo intervju možete pogledati u videu ispod.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17