• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/A.S.

18.05.2023

12:45

ŽENSKA GARDEROBA, CRNA DUGA KOSA I UPEČATLJIVA ŠMINKA! Takmičar "Zvezda Granda" pokazao kako izgleda van scene

Instagram printscreen/Zvezde Granda

Estrada

ŽENSKA GARDEROBA, CRNA DUGA KOSA I UPEČATLJIVA ŠMINKA! Takmičar "Zvezda Granda" pokazao kako izgleda van scene

Podeli vest

Srđan Simić koji je skrenuo pažnju na sebe zbog krajnje neobičnog izgleda pokazao je sada kako izgleda u prirodnom izdanju.

Takmičar u "Zvezdama Granda" koji je od samog starta privukao pažnju na sebe zbog neobičnog scenskog nastupa jeste Srđan Simić. 

On je za potrebe ovog takmičenja uvek nosio žensku garderobu, upadljivu šminku i dugu crnu kosu.

Foto: Instagram printscreen/Zvezde Granda

Srđan Simić

 je sada na Instagramu objavio fotografiju na kojoj se vidi kako izgleda privatno, a mnoge je iznenadilo njegovo prirodno izdanje. 

Srđan van kamera ima kratku, crnu kosu, a upečatljivog stila odevanja se drži i u svojoj svakodnevici.

Foto: Instagram printscreen/moonmonster

Srđan Simić

- Nemam neku posebnu inspiraciju za svoje stajlinge, ja nekako prirodno radim na sebi. Dizajniram odeću, biram pesme i smišljam svoju pojavu iako u to ne ulažem preterani trud. Moram da razočaram i sebe i mnoge devojke ovo nije moja prirodna kosa. Bila je samo u prvom i drugom krugu, ali eto promene dolaze same po sebi, pa se moramo vaditi sa perikama - našalio se nedavno Simić.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija