• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs/T. M.

24.05.2023

16:37

NIJE KRENULA OČEVIM STOPAMA! Isplivala fotka kako Čolina ćerka vozi avion

printscreen

Estrada

NIJE KRENULA OČEVIM STOPAMA! Isplivala fotka kako Čolina ćerka vozi avion

Podeli vest

Ćerka najpopularnijeg pevača Zdravka Čolića, Una pokazala je da ume i avion da vozi.

Una Čolić, ćerka Zdravka Čolića, svakodnevno oduševljava svoje pratioce provokativnim fotografijama na društvenoj mreži Instagram, a sada je objavila i jednu dok pilotira. Ona se digla iznad zemlje i provozala avion zajedno sa pilotom, a na glavi je imala pilotsku kapu.

U opisu fotografije napisala je "Govori vaš kapetan" što je posebno oduševilo njene pratioce.

Foto: printscreen instagram

Čolina ćerka provozala avion

Ćerka najpopularnijeg pevača ne prestaje da privlači pažnju, a svojim prijateljima na Instagramu je pokazala i omiljeni deo svoje kuće. U pitanju je ogledalo koje se nalazi u prostranom kupatilu odakle često nastaju njene selfi fotografije. 

Foto: ATAIMAGES

Zdravko Čolić

Popularni Čola živi u mirnom delu Košutnjaka sa suprugom Aleksandrom i ćerkama Unom Zvezdanom i mlađom ćerkom Larom. Okružena je zelenilom, a u dvorištu se nalazi i veliki bazen.

Foto: printscreen instagram

Una Čolić pokazala bazen

Ima i dve kapije i visoke mere bezbednosti, koju on nikad nije isticao u javnosti.

Foto: printscreen instagram

Una Čolić selfi iz kuće

Do sada nismo imali priliku da vidimo delove luksuzne Čoline kuće, međutim, na fotografijama koje mlada Una postavlja može se naslutiti kako im izgleda dom, iako objavljivanje njih možda i nije po volji čuvenog pevača


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest u junu, pogledajte šta vas sve očekuje!
Kultura

Ovogodišnji Belgrade Beer Fest u junu, pogledajte šta vas sve očekuje!

Najveća regionalna manifestacija posvećena muzici i pivu, Belgrade Beer Fest u organizaciji Skymusic-a, u svom jubilarnom 20. izdanju, otvoriće svoje kapije ranije nego prethodnih godina, i to 15. juna, a tokom četiri dana (do 18. juna) posetioce očekuje više od 60 izvođača na čak tri bine – Main stage, Riff stage i Electro stage powered by Sakura.

24.05.2023

15:47

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija