• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer

25.05.2023

12:17

JK OSULA PALJBU PO N1, A U SVE UPLELA I SEKU ALEKSIĆ! Mislite da možete da se*ete po meni, a da vam ja ćutim dok kršite moja prava?!

Printscreen/Instagram

Estrada

JK OSULA PALJBU PO N1, A U SVE UPLELA I SEKU ALEKSIĆ! Mislite da možete da se*ete po meni, a da vam ja ćutim dok kršite moja prava?!

Podeli vest

Pevačica Jelena Karleuša kaže da na televiziji N1 krše njena demokratska prava jer ne žele da je pozovu u emisiju kako bi odgovorila na napade!

Jelena Karleuša je već danima u medijskom ratu sa televizijom N1! Pop zvezda im zamera što nekoliko dana u svojim emisijama zovu razne glumce i analitičare koji komentarišu njeno gostovanje u emisiji "Hit tvit" na TV Pink.

Ceca Bojković, Gorica Popović, Aleksandar Radojičić i Hana Selimović su samo neki od glumaca koji su reagovali na pevačicine izjave u pomenutoj emisiji.

"I sad je pitanje – rođaci, ko vam daje pare da vi lepo živite i s kojim pravom vi, koji lepo živite, jer mnogo se serija snima i nikada glumci nisu bili besniji, čast izuzecima, pa se postavlja pitanje ko je tu lud? Mislim, onda nemojte da glumite u serijama i filmovima, nemojte da uzimate pare od države i idite, demonstrirajte protiv Vučića. Samo moramo da budemo fer-plej i da kažemo onako kako jeste. Ovde je kao neka, s oproštenjem, sprdnja", rekla je Jelena u nedelju u emisiji "Hit tvit" što je zametalo nekim glumcima.

Foto: printscreen

Jelena Karleuša

Karleuša sada traži od rukovodstva ove televizije da je pozovu u svoj program kako bi ravnopravno odgovorila svima koji je danima napadaju.

"Dobro jutro. Htela bih da pitam ljude sa N1 televizije kada će me pozvati da gostujem kod vas da vam uživo odgovorim na sve prozivke? Šta ste vi mislili? Da možete da se*ete po meni, a da ću vas ja ostaviti na miru da možete mirno da kršite moje ljudsko i demokratsko pravo na odgovor i odbranu?! Koji idiot vam radi PR? Vi i ja nismo meč Vučić - Tatalović! Mi smo meč Putin - Zelenski! Morali su da vam kažu, niste odavde, pa niste znali! Zovite i moju drugaricu Seku Aleksić. Zbog nje ću u studiju biti dobra. Zovite i glumce! Pokloniću im prvih pet rundi, a onda ću zamoliti Seku da izađe. Samo ona, vi ne. Čekam isfenirana!", napisala je Jelena na Instagramu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Sar

pre 11 meseci

Jelena u pravu Podrska. N1 navikla da gadja u ledja hajde Jelena bacila rukavicu. Pogledajte je u oci.

SRKI

pre 11 meseci

Da ti kažem tvojim kraljevskim rečnikom-ajde Jelena ne seri više,ti si toliko nebitna osoba...pardon,bitna si samo u svojoj mašti...nisi više zanimljiva,mada nikad nisi ni bila...o tebi se piše samo kad sereš po nekom...ili kad se skineš gola,jer ništa drugo i ne znaš...a najmanje da pevaš...pozdravila te Kuljićka...isti ste pevački kalibar

Bane

pre 11 meseci

Jelena svaka ti cast samo udri po izdajnicima.A najvise po izdajnicima N1 koji te blate.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17