• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/G.T./A.S.

25.05.2023

23:40

PRIHVATILI SU ME KAO DRUGO DETE, ŽIVIM SA NJIMA! Viki i Taške usvojili pobednika "Zvezda Granda" (VIDEO)

printscreen

Estrada

PRIHVATILI SU ME KAO DRUGO DETE, ŽIVIM SA NJIMA! Viki i Taške usvojili pobednika "Zvezda Granda" (VIDEO)

Podeli vest

Nermin Handžić pohvalio se odnosom sa Viki Miljković i njenim suprugom Tašketom i tom prilikom je mladi pevač otkrio da ga je poznati par prihvatio kao drugo dete, pa čak i živi sa njima kada boravi u Beogradu.

Viki Miljković večeras nastupa u jednom beogradskom lokalu, a pored nje, publiku će uveseljavati i pobednik prošlogodišnje sezone "Zvezda Granda", Nermin Handžić, kojem je pevačica bila mentor.

Foto: Foto: G.T.

Viki i Ermin

Na početku razgovora Viki je istakla da nikada nije imala problem sa medijima, zbog stava koji je imala od samog početka karijere. 

- Bez medija se ne može, a smatram da prema njima treba zauzeti jedan korektan stav. Ja sam takva i u privatnom životu, ne samo prema medijima - rekla je pevačica. 

Pored pevanja, Viki se bavi i investiranjem, a kako je rekla, radi samo ono što voli, jer je pare ne zanimaju!

- Ne gledam šta se više isplati, već radim ono što volim. Kad god sam jurila za parama, nikada ih nisam stigla. Kada sam se prepustila i radila ono u čemu uživam, što volim i u tome dala svoj maksimum, sve je došlo na svoje - izjavila je Viki. 

Otkako je pobedio u "Zvezdana Granda", Nermin stalno nastupa sa Viki, jer su ona i Taške u njemu prepoznali talentovanog i vrednog pevača, pa mu na sve načine pomažu u karijeri. 

- Nermin nastupa sa mnom. Taške i ja verujemo u njega i mnogo ga forsiramo. Prepoznali smo u njemu nešto što se ne nalazi tako često. On je prvi pobednik kome sam bila mentor, pa smo Taške i ja stali iza njega nakon takmičenja. Svakodnevno ga savetujem, a za večerašnji nastup mu nisam dala nijedan savet - dodala je ona. 

Ono što je Viki Nerminu, to je njoj na početku karijere bila pokojna Marina Tucaković.

- Marina Tucaković mi je dala mnogo značajnih saveta, koji su mi pomogli kroz karijeru. Pored nje, mnogo ljudi je stalo uz mene, ali ne bih želela nikog da imenujem, da ne bih nekog zaboravila - ispričala je Viki.

Miljkovićeva je rekla da, kao i u svakom poslu, i među pevačima postoje zavidne kolege koje drugima "podmeću nogu". 

- I u vašim redakcijama sigurno postoji neko ko vam podmeće nogu, a tako je i i u našem poslu. Razlika je u tome što se za to kod nas više zna jer smo javne ličnosti, a kod vas se dešava u zatvorenom krugu. U bilo koju firmu da uđemo, u bilo koju kompaniju, to je sasvim normalno - ispričala je Miljkovićeva. 

Foto: Foto: G.T.

Viki i Ermin

Viki je zatim izjavila da među mlađim kolegama postoji dosta talentovanih izvođača sa kojima bi vrlo rado snimila duet. 

- Ima mnogo talentovanih izvođača među mlađim generacijama, a mnoge od njih i poznajem. To su divni, mladi ljudi, perspektivni, uspešni, tako da, verovatno da bih sa mnogima od njih snimila duet. Dobra sam i sa Nućijem i sa Vojažom, Devitom, Teodorom Džehverović... Ja sam, eto, videla Devita bez maske i mnogo je lep dečko! On je mlad i vaspitan mladić - rekla je ona.

Nervin je otkrio da, kada boravi u Beogradu živi sa Viki Miljković i njenom porodicom u stanu, jer su ga prihvatili kao svoje drugo dete, zbog čega je jako ponosan. 

- Za razliku od svojih kolega, imam veliku sreću što su me Violeta i Taške posle takmičenja prihvatili kao svoje drugo dete i ne odvajaju me od Andreja. Živim sa njima u Beogradu. Svaki savet koji mi daju, prihvatim od srca i stvarno se trudim da ih poslušam jer je u ovom poslu teško da se ispliva. Potpuno im verujem - ispričao je mladi Nermin. 

Viki je na kraju dodala se Nermin i njen sin odlično slažu. 

- Andrej i Nermin se divno slažu. Drago mi je zbog toga - završila je Viki. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija