• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J.V.

31.05.2023

10:00

VODITELJKE PINKA U RINGU! NATALIJA SIMOVIĆ: Neću operacije, već prirodne tretmane! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ: Botoks kao obavezna vakcina

Printscreen

Estrada

VODITELJKE PINKA U RINGU! NATALIJA SIMOVIĆ: Neću operacije, već prirodne tretmane! DUŠICA JAKOVLJEVIĆ: Botoks kao obavezna vakcina

Podeli vest

Natalija Simović i Dušica Jakovljević ukrstile su mišljenja o tabu temama u našem Ringu. Voditeljke "DNK" i "Zadruge" nemaju isti stav o estetskim operacijama. Dok Natalija više voli da prirodnim tretmanima neguje kožu, Dušica kroz šalu kaže da bi ženama uz zdravstvenu knjižicu trebalo davati botoks kao obaveznu vakcinu! Voditeljke Pinka otvoreno su govorile i o zabrani abortusa, o prednostima i manama života u gradu, o sajber-nasilju...

Da li abortus treba zakonom zabraniti?
Natalija: Zabranila bih ga jedino kada se zloupotrebljava, u smislu da se koristi u svrhu kontracepcije, koliko god da to apsurdno zvuči. Toga ima mnogo jer svest o kontracepciji nije raširena. U svim drugim slučajevima ne bih!

Dušica: Ne bih zabranila abortus jer se tako ženama uskraćuje pravo izbora.

Foto: ATA Images

Koje su mane ili prednosti života u gradu?
Natalija: Prevelike gužve, neorganizovanost saobraćaja i službi, buka, zagađenost... Sve ostalo su prednosti jer volim život u gradskoj, užurbanoj vrevi sa povremenim begom u prirodu. Ali brzo mi dosadi pasivan život, pa pojurim nazad u buku.
Dušica: Kada sam bila mlađa, nije mi bilo potrebno selo. Možda mi je nekad falilo, jer sam sama ostajala u gradu preko leta. Sada kada sam starija, sve više mi treba neki kutak daleko od grada i gužve, ali samo nakratko. Jedna sam od retkih koja se ne žali na gužvu. Volim grad, gužva mi nekad pomaže da sredim misli.

Da li ste za estetske korekcije i do koje mere?
Natalija:Jesam ako se ne menja lični opis. Smatram da su prirodni tretmani, a ne operacije, nešto što nam pomaže da nam se koža regeneriše i nahrani u godinama kada joj treba pomoć.
Dušica: Često se šalim da bi ženama uz zdravstvenu knjižicu trebalo davati botoks kao obaveznu vakcinu. Danas je botoks kao Pavlovićeva mast nekada. Jedino kod nas postavljaju se pitanja da li je neka žena preterala i da li je nešto radila. Zadovoljna sam svojim izgledom, prihvatala sam sebe i kad nisam imala punija usta i obline, ali sebi sam ispunila želje koje sam htela.

Foto: printscreen Instagram simovicnatalija

Da li žena treba da se odrekne karijere zbog mira u kući, porodice i dece?
Natalija: Sve je stvar izbora, percepcije i mogućnosti. Ja ne bih pravila takav kompromis, ali već sutra život može da me demantuje... Svaki odnos ima svoja pravila kako funkcioniše. Bitno je samo da smo mi dobro sa svakom odlukom koju donesemo.
Dušica: Ukoliko žena oseća da treba da to uradi, neka je! Ja sam navikla da radim. Žena treba da živi onako kako oseća i želi i niko nema pravo da traži od nje da se odrekne nečega.

Da li na društvenim mrežama blokirate ljude kada vas vređaju?
Natalija: Trudim se da lepo odgovorim svima, ali i brišem neumesne komentare i nekoliko profila sam blokirala. Ne moramo svi da imamo isto mišljenje, jedino je razlika što neko insistira da vam ga uputi lično, trošeći na to enormnu energiju i vreme.
Dušica:  Retko dobijam uvrede, ali kad ih bude, moram da priznam da su prilično sočne. Nekada su me remetile, više ne! Ako se neko oseća bolje kada mene uvredi, neka ga. Nekad blokiram, a nekad ni ne otvorim te poruke koje počinju ružnim rečima.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija