• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.S.

31.05.2023

09:06

JEDAN POTEZ NOGOM ĆE BITI GLAVNA TEMA MEDIJA! Jovana Jeremić na Informer televiziji progovorila o spotu za svoju prvu pesmu

Inofrmer/Pedja Milosavljević

Estrada

JEDAN POTEZ NOGOM ĆE BITI GLAVNA TEMA MEDIJA! Jovana Jeremić na Informer televiziji progovorila o spotu za svoju prvu pesmu

Podeli vest

Na kanalu 120 Telekomove kablovske mreže (pozicija 20 na Supernovoj) jutros tačno u 08:00 počeo je sa emitovanjem eksperimentalni program "Informer TV".

Prvi gost u "Info jutru" Informer televizije je naša najpoznatija voditeljka Jovana Jeremić

Jovana je u emisiji progovorila o svojoj novoj pesmi i otkrila detalje iz spota, za koje kaže da će napraviti pravu pometnju na javnoj sceni. 

Foto: Inofrmer/Pedja Milosavljević

Jovana Jeremić

- Ja ću prevashodno ostati novinarka i voditeljka, ja nisam pevačica nego sam šoumen i želim da svima prijam uhu i da pravim dobru atmosferu. Kada izađe pesma, pevaću na romskim svadbama jer kod njih ne može da peva bilo ko. Volela bih da me neka zvezda pozove da nastupam sa njom. Ja bih tonalitet pogodila i otpevala sve, ali planiram da vežbam pevanje u slobodno vreme - ispričala je voditeljka. 

Foto: J.V.

Jovana na Informer televiziji

Jeremićeva je zatim ispričala o spotu za svoj prvenac. 

- U spotu za moju pesmu "Roleks" postoji jedna kultna scena, nešto takvo još nije viđeno kod nas. Verujte mi, jedan moj potez nogom će biti glavna tema medija. Očekujem da ću od svoje pesme zaraditi novac za "Roleks" - izjavila je Jovana. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Smederevac

pre 1 godinu

JJ je obična budaletina...strasno sta se servira narodu.

sledeća vest

Vesti

TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!
Live TV

Kompliment je reći Srbinu da je četnik! Ne mislim da ikoga može oštetiti zabrana ulaska u Hrvatsku!

Poslanik u hrvatskom parlamentu Miro Bulj napao je juče predsednika Srbije Aleksandra Vučića nazivajući ga četnikom, a sve iz razloga što je podsetio na ustaške zločine počinjene nad Srbima. Dan ranije, Bulj je uputio u proceduru zaključak kojim bi se svi poslanici u crnogorskom parlamentu koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Jasenavcu proglasili za "persone non grata", odnosno da im se zabrani ulazak u Hrvatsku. Ove skandalozne izjave za Informer je komentarisao lider Srpske desnice Miša Vacić tokom gostovanja u "Info jutru".

04.07.2024

10:34

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija