• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

01.06.2023

16:51

CECA SE JAVNO OBRATILA ZETU NEMANJI GUDELJU! Nakon tužne vesti u porodici zbog gubitka bebe, objavila njegovu fotografiju i bila KRATKA I JASNA!

printscreen

Estrada

CECA SE JAVNO OBRATILA ZETU NEMANJI GUDELJU! Nakon tužne vesti u porodici zbog gubitka bebe, objavila njegovu fotografiju i bila KRATKA I JASNA!

Podeli vest

Fudbaler Nemanja Gudelj juče je igrao u finalu Lige šampiona u Budimprešti, gde je njegov klub odneo pobedu.

Anastasija ga je bodrila sa tribina i nakon proglašenja pobednika, zajedno sa njim ronila suze radosnice. 

Povodom toga Ceca Ražnatović se oglasila na svom Instagram profilu gde se obratila Nemanji i nije krila koliko je ponosna na njega nakon što je njegov tim odneo pobedu.

Ona je objavila njegovu fotografiju na kojoj je napisala:

- Čestitam, bravo! Najbolji zet na svetu - napisala je Ceca.

Foto: printscreen instagram

Podsetimo, Anastasija i Nemanja su pre nekoliko dana izgubili bebu i tužnu vest sa javnosti, podelili na Instagram profilu. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Stojan

pre 10 meseci

Jedno za drugo stvoreni,bujno poprsje Mame i mladost i hormonoi fudbalera IMA sve da prsti.Momce otkaci Anastazija

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija